Emina Jahović: Zabavljaju me priče o razvodu

1
Pop pevačica Emina Jahović-Sandal komentariše spekulacije o razvodu od turske zvezde Mustafe Sandala i otkriva na koji način planiraju da intimno proslave godišnjicu braka
foto: Story press
foto: Story press

Pop pevačica Emina Jahović-Sandal još jednom je na meti tračeva - ovoga puta reč je o njenom navodnom razvodu od turskog pevača Mustafe Sandala. Informacija o tome da napušta velelepni dom u najvećem turskom gradu, objavljena je na sajtu Burek, gde su se vrlo često pojavljivale razne priče, koje bi se potom ispostavile kao tačne. Međutim, naša Penelope Kruz demantuje da u njenom braku postoji bilo kakav problem i raduje se skoroj proslavi druge godišnjice braka, koju će s voljenim upriličiti 13. januara u Istanbulu. 

- Mom suprugu i meni bitno je samo to da budemo zajedno za godišnjicu braka. Naravno da nema povoda za spekulacije o tome da se razvodim. U poslednje vreme čitam mnogo neistina o sebi, pa i o svom braku, ali one nas uvek dobro zabave – ističe Emina, potpuno sigurna u to da u njenom odnosu sa Mustafom nema nikakvih trzavica niti povoda za nagađanja o navodnom razlazu.

- Svaki brak u kojem se neguju ljubav i poštovanje je savršen, a naš je zasnovan upravo na tome. Spremna sam da se odreknem svih iskušenja koja bi mogla da ugroze moju sreću. Na sceni sam skoro deceniju i do sada se nije dogodilo da karijera ugrožava moj porodični spokoj, a sigurna sam da bi bilo isto da se razmere moje popularnosti prenesu i na svetski nivo – kaže Emina koja će predstojeće praznike provesti bez svojih najmilijih, sina Jamana i supruga Mustafe. Ona će za doček Nove godine pevati na Trgu slikara u Budvi, a zbog dolaska u Srbiju, a potom i Crnu Goru, nekoliko dana biće samo na telefonskoj vezi sa Istanbulom.

- Nikada nisam preterano uživala za vreme praznika. Uvek sam se trudila da mi, uz moje društvo i porodicu, svaki dan bude praznik. Radujem se što ću Novu godinu provesti u Budvi, na prvom mestu zbog svoje verne publike u Crnoj Gori koja me tamo uvek fenomenalno dočeka, a istovremeno biće mi teško što ću prvi put, posle šest godina, taj dan provesti bez Mustafe. Isto tako, u novu godinu neću ući ni sa sinom Jamanom. Biće mi teško, ali tešim se time što ću od sina i supruga biti razdvojena samo dva dana – otkriva pop pevačica koja uskoro snima duet sa španskom zvezdom Monikom Molinom. Poznanstvo s njom podseća je na period zabavljanja sa Mustafom.

- Muziku Monike Moline upoznala sam još 2004. godine, kada sam srela i svog sadašnjeg supruga koji je veliki poštovalac njenog rada. Zato me Monikina muzika asocira na rađenje naše ljubavi, tako da, bez obzira na to da li će se ovaj duet snimati u Španiji ili u Srbiji, meni mnogo znači – priča Emina koja se ovih dana u medijima pominje i kao domaći predstavnik na Pesmi Evrovizije.

- Evrovizija je svakom pevaču izazov koji priželjkuje. Kada bi me pozvali, naravno da bi mi bila velika čast da predstavljam svoju zemlju – ističe pop pevačica kojoj proširenje porodice nije na spisku novogodišnjih želja za 2010. godinu.

- Jaman je još mali i želim da mu se maksimalno posvetim narednih nekoliko godina, a za kasnije planiramo proširenje porodice – zaključuje Emina.

Nikola Rumenić

makonda-tracker