Irina i Sava Radović: Krah strasne ljubavi (ceo tekst)

0
Posle dve i po godine bračnog života voditeljka Irina Radović donela je odluku da se iseli iz stana koji je donedavno delila sa suprugom Savom, uprkos tome što se on još nada da će prevazići probleme i obnoviti nekadašnju strast
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Voditeljka emisije Veliki brat, veliki mozak na TV B92 Irina Radović nedavno je napustila stan na Novom Beogradu u kojem je dve i po godine živela sa svojim suprugom Savom Radovićem, šoumenom i bivšim učesnikom serijala Veliki brat. Razlog za iznenadni prekid naizgled skladne ljubavne bajke poznatih supružnika navodno je njihova česta razdvojenost poslednjih meseci kojoj su bili izloženi zbog poslovnih obaveza, naročito dok je Sava učestvovao u realizaciji rijaliti šou programa Farma koji se emituje na TV Pink. U Irininoj matičnoj producentskoj kući Emotion već se pronela priča o tome kako će ona uskoro podneti zahtev za zvaničan razvod iako njen suprug mnogo pati zbog toga i svim srcem želi da nastavi život sa Irinom. Koliko zbog strasti prema svojoj voljenoj, toliko i zarad budućnosti njihove jednoipogodišnje ćerkice Iskre, Sava se nada da će on i njegova supruga prebroditi emotivni brodolom, ali za sada nema naznaka da će se to i ostvariti.

- Tačno je da nam je veza u krizi, ali se iskreno nadam da neće doći do razvoda jer ne mislim da je trenutni problem tako ozbiljan da bismo otišli toliko daleko i prekinuli brak. Sada je među nama sve super u odnosu na to kako je bilo kada je došlo do problema. Već neko vreme ne živimo zajedno, ali se nadam da ćemo trenutu krizu prevazići i obnoviti vezu jer se u poslednje vreme situacija popravlja - kaže Sava za Story i objašnjava razloge njihove bračne krize.

- Jednostavno smo zbog posla dosta vremena provodili odvojeno, pa se ta fizička razdvojenost odrazila i na naš brak. Nismo se često viđali i izgubili smo osnovnu nit, a to je međusobno razumevanje koje je osnova svake zajednice - iskren je Radović koji tvrdi da njegova supruga trenutno ne želi da priča o detaljima iz svog privatnog života, niti da otkrije hoće li uskoro podneti zahtev za razvod.

Iako Sava poslednje nedelje provodi u neizvesnosti i priželjkivanju da izgladi bračne nesporazume, sudeći po onome što je Irina nedavno poverila svojim kolegama na poslu, definitivan rastanak je logičan sled njihove nekada strasne ljubavi.

- Na moj rođendan, dvadeset i trećeg decembra, otvaram klub Tanjug i trenutno sam posvećen tome, što mi znatno pomaže da se izborim sa novonastalom situacijom - ističe Sava koji će u ugostiteljski biznis ući zajedno sa svojim drugom, bivšim učesnikom Velikog brata Markom Miljkovićem.

Inače, brak između Irine i Save Radović splet je pomalo neobičnih okolnosti koje su ih spojile  u februaru 2007. godine kada je ona kao jedna od voditeljki emisije Veliki brat bila u situaciji da radi intervju sa u tom trenutku najkontroverznijim učesnikom poznatog rijaliti šou programa. Plavokosa voditeljka tada nije ni sanjala da priča sa čovekom sa kojim će ubrzo otpočeti strasnu romansu. Par se venčao osmog avgusta iste godine u nemačkom gradiću Ludvigshafenu u kojem je Sava odrastao, a godinu dana kasnije dobili su ćerkicu Iskru koja je oplemenila njihov život.

Nikola Rumenić

makonda-tracker