Ana Mihajlovski: Venčanje pa beba (ceo tekst)

0
Daleko od očiju javnosti 15. decembra voditeljka Ana Mihajlovski obećala se na večnu vernost svom izabraniku, biznismenu Mirku Grubinu kojem će početkom naredne godine roditi ćerkicu
foto: Milena Rakočević za magazin Elle
foto: Milena Rakočević za magazin Elle

Ljubavna priča između urednice rijaliti šou programa Veliki brat i voditeljke Ane Mihajlovski, i izabranika njenog srca, biznismena Mirka Grubina, traje već punih godinu dana. Iako su mnogi na početku njihovog odnosa mislili da je reč samo o običnoj avanturi, osećanja između Ane i Mirka svakim danom postajala su sve jača, pa je odluka o zajedničkom potomstvu, a potom i venčanju, bila logičan sled događaja. Čuvajući svoju vezu daleko od očiju javnosti, emotivni partneri ostali su dosledni svojim principima i odlučili da se u potpunoj tajnosti venčaju. Svoje zavete na večnu ljubav razmenili su 15. decembra pred matičarem u Opštini Zemun na čijoj teritoriji i stanuju.

Pored toga što novopečenim mladencima novogodišnji i božićni praznici donose vedrinu i radost, za njih će početak 2010. godine biti još radosniji jer će tada na svet doći njihova prva zajednička beba. Vest o tome da će dobiti ćerkicu unela je veliku sreću u njihov život još pre nekoliko meseci, ali se tome ipak najviše obradovala voditeljkina dvoipogodišnja ćerkica Iva koju je dobila u nevenčanoj zajednici sa prvim čovekom produkcijske kuće Emotion Goranom Stamenkovićem Gošom. Uprkos činjenici da vezu s njim nije ozvaničila, zanosna plavuša ovoga puta odlučila je da novom emotivnom partneru izgovori sudbonosno da, kako bi taj simbolični svečani čin dodatno učvrstio njihov odnos uoči rođenja njihove devojčice. Mada voditeljka i njen izabranik nisu želeli da komentarišu radosni događaj, Mirkov tata Dušan Grubin, vlasnik kompanije Grubin koja se bavi proizvodnjom ortopedske obuće, ipak je za magazin Story potvrdio da je venčanje obavljeno daleko od očiju javnosti.

- Tačno je da su se venčali, ali za detalje pozovite njih. Sa Aninom trudnoćom je sve u redu i svi jedva čekamo kraj januara ili početak februara kada će se ona poroditi - rekao je Dušan.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker