Mina Lazarević: Praznici u domu

Popularna glumica Mina Lazarević održaće Veče filmske muzike 28. decembra u 20.30 časova Domu sindikata, nakon čega će se prepustiti prazničnom duhu u porodičnoj atmosferi
0
1 / 4 Foto: Milovan Knežević

Mina Lazarević nastupiće u pratnji Simfonijskog orkestra umetničkog ansambla Ministarstva odbrane Stanislav Binički. Gosti na koncertu biće popularni glumci, pevači i muzičari. Nakon što smo je kao glumicu zavoleli kroz brojne uloge odigrane u najpopularnim serijama emitovanim na programima Radio-televizije Srbije, ova uspešna glumica predstaviće se i kao sjajan interpretator filmske muzike na Novogodišnjem gala koncertu u Domu sindikata.

Mina je odabrala i specijalne goste koji će doprineti da Veče filmske muzike bude posebno i nesvakidašnje. Magiju filmske muzike u prednovogodišnjem koncertu publici će dočarati njene kolege glumci: Jova Radovanović, Ivan Bosiljčić, Marko Živić i Nikola Bulatović, kao i njeni prijatelji muzičari: Marko Kon, Ivana Knežević i Marko Đorđević, poznati trubač i član Big benda RTS-a.

Glumica će novogodišnje i božićne praznike dočekati u svom domu u Beogradu gde će sa suprugom Goranom Stanićem, decom sinom Lukom i ćerkicom Ivom. Ona se veoma raduje što će svojim mališanima organizovati pravo porodično druženje, a njena deca su presrećna što će ovih dana otvarati poklone koje su im mama i tata stavljali ispod jelke.

- Kada koncert bude iza mene i kada se sve ovo smiri, planiram da sa suprugom otputujem na romantični vikend da se malo izluftiramo od svih napornih obaveza. S obzirom na to da su nam vize sada ukinute, neće nam predstavjati problem i da skoknemo do Rima, popijemo kafu i vratimo se u Beograd – objašnjava umetnica.

makonda-tracker