Bebi Dol: Spremila sam poklone za Topalka i Nigora!

0
Pevačica Dragana Šarić poznatija kako Bebi Dol nakon izlaska sa Farme govori o svojim favoritima i iskustvima života na seoskom imanju
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Jedna od najinteresantnijih ukućanki prve sezone gledanog šou programa televizije Pink, Dragana Šarić alijas Bebi Dol napustila je imanje u Barajevu kao drugi izbačeni finalista. Iako je ispala iz borbe za sto hiljada evra, Bebi je stekla nove prijatelje kojima priprema i malo iznenađenje za večerašnje finale.

- Zahvaljujući muškarcima na Farmi, uspela sam da opstanem ovoliko dana. Oni su primetili da devojka poput mene ne može da se uklopi u takvo okruženje, pa su me štitili od drugih žena. Moji favoriti za pobedu su Topalko i Nigor, njih dvojica su stabilne ličnosti i ljudi, cenim njihovu hrabrost i pravdoljubivost. Spremila sam im i poklone za večeras kada se budemo videli. Topalku sam kupila boks cigara zato što mi je bez pogovora davao svoje kada su mi bile potrebne. Kupila sam mu i par vunenih čarapa na Kalenić pijaci. Nigoru sam odabrala nekoliko muzičkih diskova, zato što smo veoma slični kada je odabir muzike u pitanju - govori Bebi Dol. 

Danilo Mašojević

makonda-tracker