Kaliopi: Nevinost

0
Novi singl makedonske pevačke zvezde Kaliopi objavljen je na muzičkoj kompilaciji Miligram, poznatog kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Autor muzike i aranžmana za pesmu Nevinost je Mili, a stihove je napisala Marina Tucaković.  Aleksandar Milić Mili za svoju je kompilaciju Miligram odabrao deset njemu najinspirativnijih pevača iz država bivše Jugoslavije, te je svako od njih snimio po jednu Milijevu pesmu. Uz Nevinost koju peva Kaliopi Bukle, na kompilaciji Miligram nalaze se pesme iz Milićevog pera koje interpretiraju Severina, Željko Joksimović, Jelena Rozga, Željko Samardžić, Alen Adamović, Saša Matić, Mladen Vojičić-Tifa, Emina Jahović i Milena Vučić. Makedonska muzička diva Kaliopi nedavno je prvo u Skopju, a potom u Zagrebu, promovisala svoj album s Edinom Karamazovim Oblivion, a sada se predstavlja s pesmom koja je žanrovnski potpuno drukčija i podseća ponajviše na njen veliki hit Rođeni (Bato) s kojim je osamdesetih godina osvajala top liste širom Jugoslavije. 

- Za mene ne postoje granice i predrasude kada je u pitanju muzika, Ima puno pesama u kojima pronalazim sebe a koje žanrovski odstupaju  od onoga što ja inače radim. Upravo takva je i ova pesma, o kojoj  sada ne bih puno pričala, prepuštam publici da je prvo posluša.

makonda-tracker