Sara Džesika Parker želi još dece

0
Zvezda serijala Seks i grad, koja sa suprugom Metjuom Broderikom ima troje dece, izjavila je da se nada će se njena porodica proširiti i da ne odbacuje mogućnost usvajanja
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Glumica Sara Džesika Parker sa kolegom Metjuom Broderikom ima sedmogodišnjeg sina Džejmsa i pet meseci stare bliznakinje Loretu i Tabitu, koje je rodila surogat majka Mišel Ros.  

- To ne znači da smo završili s decom i da nećemo nastaviti da se trudimo da uvećamo našu porodicu. Pokušaćemo da dobijemo dete na sve moguće načine, pa možda i usvojimo neko, ko zna – izjavila je glumica.

Iako četrdesetčetvorogodišnja glumica kaže da uživa u ulozi domaćice, ona priznaje da joj je potrebna pomoć kako bi bila uspešna na oba polja. Ona je nedavno izjavila za USA Today da ne veruje svojim koleginicama koje se pretvaraju da im niko ne pomaže u kući.

- To nije pošteno prema drugim zaposlenim Amerikankama. Zamislite ženu koja čita priče o poznatima i stalno se pita: Kako to da ja ne mogu da smršam ako imam bebu? Svaka mama o kojoj ona čita, troši novac na trenera i kuvara. I to je realnost – kaže Sara.

makonda-tracker