Marina Perazić: Ostavljena sam putem Facebooka (ceo tekst)

0
Učesnica rijaliti šou-programa Farma, Marina Perazić, otkriva da je tokom veze sa Ivanom Fece Firčijem doživela dva spontana pobačaja i priznaje da ju je nakon njegove preljube utešio Sergej Trifunović
foto: TV Pink
foto: TV Pink

Seks simbol osamdesetih, Marina Perazić, našla se na velikom životnom raskršću nakon što ju je po izlasku iz rijaliti šou- programa Farma zatekla informacija o tome kako je partner s kojim je bila šest i po godina rešio da okonča njihov odnos. Svoju odluku on je objavio na portalu Facebook mesec dana pre nego što je Marina izašla iz Farme, tako da su svi njihovi zajednički prijatelji, pre same pevačice, imali priliku da saznaju kako je došlo do kraha ove ljubavi.  

- Tek sada ne želim da otkrivam njegov identitet jer nije mogao da podnese moj boravak na Farmi, već je podlegao pritisku medija i takozvanih prijatelja koji su ga neprekidno prozivali insinuirajući moju navodnu bliskost sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom. Pre mesec dana na facebooku je obelodanio da je slobodan i pre nego što smo popričali. Nismo se čuli telefonom nakon što sam izašla iz Farme, niti sada ima potrebe da se ikada više čujemo – kaže Marina.

- On nije javna ličnost, a nebitno je i koliko je mlađi od mene. Ponekad je bio zaslepljen ljubomorom, ali nikada nije fizički nasrnuo na mene jer nakon jednog iskustva sa nasilnim čovekom, sigurno više ne tražiš istu, već suprotnu osobu. Ali, nemam nijedan razlog da ga pozovem iako patim i još sam u stanju šoka. Okrenula sam se svojoj deci, ali bivši dečko me je do te mere razočarao da sam u svom bolu otupela – ističe pevačica koja je prošlog utorka imala i razloga za sreću, budući da je njena starija ćerka postala punoletna.

- Dok sam bila sa Ivanom Fece Firčijem, osim što smo dobili dve prekrasne ćerke, Lunu i Miu, imala sam i dva spontana pobačaja. Jedan se dogodio pre rođenja starije ćerke, a drugi između rođenja moje dve naslednice. Bili su to nesrećni trenuci jer sam želela decu, a to mi se nije ostvarivalo. Naročito mi je bilo teško nakon prvog gubitka bebe. Strahovala sam da nikada neću moći da imam decu, ali kada sam zatrudnela sa Miom, prestala sam da radim i posvetila se trudnoći. Kada se ona rodila, bila sam najsrećnija sve dok mi se ponovo nije dogodio pobačaj. Potom je stigla moja Luna, ali oba moja porođaja bila su veoma teška – iskrena je Marina koja se neposredno pred rođenje mlađe ćerke Lune upoznala sa glumcem Sergejom Trifunovićem koji ju je tešio nakon što se rastala sa Firčijem.

- Sergej mi je poslao prelepu čestitku i bio je to predivan poklon mom još nerođenom detetu, koji i danas čuvam. Na njega je stavio i ikonu Bogorodice Trojeručice i nikada na mene nije gledao kao na ženu s kojom će provesti ostatak života, već kao na osobu kojoj je trebala uskraćena pažnja. Bilo mi je teško, ali nikada nisam pomišljala na samoubistvo - kaže Marina i otkriva kako je svoju decu kidnapovala sa teritorije Amerike.

- Firči i ja smo se rastali zbog njegove preljube jer je paralelno bio u vezi sa mnom i nekom Marijom Anđelikom Figuerdo, s kojom se kasnije i oženio zbog papira. Odvela sam decu uprkos zabrani njujorškog suda i bez znanja njihovog oca, nakon što me je on ostavio samu sa decom u stanu u Njujorku sa mnogo neplaćenih računa. Od tada se borim za njihovu egzistenciju i na određeni način mi pomaže i Firči s kojim sada imam  normalan odnos zbog dece – kaže Perazićeva koja čak i poznaje ženu s kojom ju je Firči varao, budući da su zajedno radile u jednom njujorškom restoranu. U tom periodu melem za pevačicine rane bio je upravo Sergej Trifunović.

- Sergej me je najpre preko telefona tešio pet meseci. Kada sam došla u Beograd, družio se sa mnom i vodio me na pozorišne predstave. On me je bukvalno oživeo. Kada sam ga ponovo videla, moje mlađe dete imalo je više od dve godine. Nas dvoje do tada nismo bili ni u kakvoj vezi osim telefonskoj i prijateljskoj i glupo je pričati o našem emotivnom odnosu u periodu dok sam bila trudna jer on tada nije postojao – kaže Marina koja je Firčija svojevremeno javno optužila da ju je davio pred decom.

- To sa Firčijem nije bilo nimalo bezazleno. Raskid mi je bio neka vrsta blagoslova, oslobodio me je sebe i svoje teške naravi – tvrdi Marina i otkriva da se ugojila u periodu kada je njenoj ćerki Mii ustanovljeno da boluje od paralize facijalisa.

- S tugom sam gledala  ćerku koja se zbog bolesti ugojila, pa sam i ja svesno povećala kilažu da ona ne bi zapala u depresiju, a sada ne uspevam da se otarasim tog viška. Mia je jedno vreme bila hospitalizovana, a sada je, hvala Bogu, dobro – ističe Marina. 

Nikola Rumenić

makonda-tracker