Marina Perazić: Ostavljena sam putem facebooka

1
Učesnica rijaliti šou-programa Farma, Marina Perazić, otkriva da ju je dečko ostavio bez reči, priča o dva spontana pobačaja koje je imala tokom veze sa Ivanom Fece Firčijem nakon čije preljube je jedini tešio Sergej Trifunović

Seks simbol osamdesetih, Marina Perazić, našla se na velikom životnom raskršću nakon što ju je po izlasku iz rijaliti šou- programa Farma zatekla informacija o tome kako je partner s kojim je bila šest i po godina rešio da okonča njihov odnos. Svoju odluku on je objavio na portalu facebook mesec dana pre nego što je Marina izašla iz Farme, tako da su svi njihovi zajednički prijatelji, pre same pevačice, imali priliku da saznaju kako je došlo do kraha ove ljubavi. 

- Tek sada ne želim da otkrivam njegov identitet jer nije mogao da podnese moj boravak na Farmi, već je podlegao pritisku medija i takozvanih prijatelja koji su ga neprekidno prozivali insinuirajući moju navodnu bliskost sa pevačem Milanom Topalovićem Topalkom. Pre mesec dana na facebooku je obelodanio da je slobodan i pre nego što smo popričali. Nismo se čuli telefonom nakon što sam izašla iz Farme, niti sada ima potrebe da se ikada više čujemo – kaže Marina.

Nikola Rumenić

 

Više o ovoj temi pročitajte u magazine Story, u broju 221, koji je u prodaji od 15. decembra 2009. godine.

makonda-tracker