Uključi se i ti

Trčite sa poznatima ka humanitarnom cilju

0
Dođite na Adu Ciganliju u nedelju 13.03. u 10h na zajednički trening (okupljanje u kafiću Havana na Makiškoj strani) i budite deo BELhospice tima, i pomozite u izgradnji prvog stacionarnog hospisa u Srbiji.
Foto: Promo
Foto: Promo
BELhospice tim
 na  Beogradskom maratonu  je humanitarna akcija koju  BELhospice  organizuje petu godinu za redom, u okviru koje trkači, rekreativci i ljudi dobre volje trče i sakupljaju sredstva za rad  BELhospice centra
 na zbrinjavanju pacijenata terminalno obolelih od raka.
 
Ove godine akcija ima poseban značaj budući da je  BELhospice  započeo veliku kampanju pod sloganom  Budi tu!  za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji,  ustanove za smeštaj pacijenata čije je simptome bolesti nemoguće kontrolisati u kućnim uslovima, u kojoj će pacijentima biti pružen najviši nivo usluga palijativnog zbrinjavanja.



Od svake kotizacije za učešće u  BELhospice  timu na  Beogradskom maratonu  2016,  BELhospice  odvaja 800,00 RSD za izgradnju prvog hospisa u Srbiji.



Fokus  BELhospice  tima 2016 je podizanje svesti u javnosti o neophodnosti izgradnje ovakve ustanove, kao i motivisanje pojedinaca za ukjučivanje ličnim angažovanjem i ličnim aktivnostima prikupljanja sredstava. Proteklih nedelja, sa  BELhospice  timom trčale su glumica  Bojana Ordinačev  i voditeljka  Marina Kotevski  koje su podržala  BELhospice  humanitarnu akciju i ličnim primerom skrenule pažnju na potrebe onkoloških pacijenata u odmaklim fazama bolesti.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti i tako pomoći da zajedno promovišemo ovaj humanitarni događaj i podstaknemo društvo u celini da se uključi u akciju i donira  sredstva za potrebe zbrinjavanja pacijenata obolelih od raka.

 
Molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite do petka 11. marta do 17h.
makonda-tracker