Marijana Mićić i Andrija Milošević: Lagani flert ili nova veza

Zajednički rad na predstavi Ne znam šta je pitanje, ali seks je odgovor zbližio je glumce Marijanu Mićić i Andriju Miloševića
2
1 / 2 Foto: Luka Šarac

U poslednjih nekoliko meseci glumce, dvadesetsedmogodišnju Marijanu Mićić i tridesetjednogodišnjeg Andriju Miloševića, vreme koje su po prirodi posla provodili zajedno zbližilo je i privatno, pa su sve glasnije priče da su se mladi umetnici prepustili i strasnoj romansi.

Naime, rad na predstavi Ne znam pitanje, ali seks je odgovor koja je premijerno izvedena 1. decembra u Pozorištu Boško Buha zbližio je kolege koji su doskora bili samo poznanici. Prema tvrdnjama prijatelja bliskih paru, skoro svakodnevne probe i stalni kontakti uzburkali su i njihovu čulnost i proizveli osećanja koja su u pravom smislu reči eksplodirala na jednoj večernjoj žurki u bifeu ove ustanove kulture. Novopečeni par je pre tri sedmice naočigled prisutnih razmenjivao poljupce i nežnosti i uživao u slasti novootkrivenih  emocija, ali ni jedno ni drugo nisu želeli da potvrde, niti da demantuju istinitost ovakvih tvrdnji budući da ni sami nisu sigurni u kom pravcu će se njihov odnos dalje razvijati, te da li će sve primiti obrise lakog flerta ili ozbiljnije veze.

- Logično je što me ovih dana viđaju u Pozorištu Boško Buha jer sam upravo tamo 1. decembra imala premijeru predstave Ne znam pitanje, ali seks je odgovor - rekla je lepa Marijana objašnjavajući razloge svojih čestih poseta pomenutom teatru i u periodima kada njene predstave nisu na repertoaru, a ni Andrija nije bio mnogo rečit:

- Ne želim da komentarišem nikakve priče  - bilo je sve što je želeo da kaže atraktivni zavodnik za čijim neospornim šarmom maštaju mnogobrojne devojke širom bivše Jugoslavije.

Moni Marković

makonda-tracker