Zvezda u našem gradu

Hale Beri na leto dolazi u Beograd!

0
Poznata holivudska glumica Hale Beri krajem leta dolazi u Srbiju...
Hale Beri, foto: Profimedia
Hale Beri, foto: Profimedia
Hale Beri


Kao i u svim ozbiljnim projektima kakvi se rade u Holivudu, posle pisanja scenarija i raspodele uloga, određivanje destinacija na kojima će se snimati film je glavna tema. Još početkom prošle godine, upravi Kalemegdana najavljena je okupacija Kališa od 15 dana i dostavljen broj članova ekipe koji će za to vreme raditi na snimanju.

Produkcijski tim je odabrao nekoliko lokacija na Kalemegdanu za različite scene, a u svakoj je predviđeno da učestvuje Hale Beri. Hotel i obezbeđenje su uveliko angažovani i rezervisani za te dane, iako se tada još nije znalo da li će glavnu ulogu tumačiti Hale Beri ili ruska manekenka i glumica Olga Kirilenko.

Hale Beri: Neprijatnost na crvenom tepihu o kojoj svi pričaju (FOTO)


Planirano je i da u montaži filma scene sa Kalemegdana budu prve. Holivudski tim biće smešten u prestižnom hotelu u centru grada, odakle će peške ići na setove.

Niko od članova holivudskog tima nije imao posebne uslove, osim toga što će Hale biti sama u apartmanu, dok će pojedini članovi ekipe biti zajedno. Ovo je prvi put za holivudsku glumicu da dolazi u našu zemlju iako je od naših glumaca slušala dosta o Srbiji, naročito o noćnom provodu u Beogradu
Alo.

Stiven Sigal,

Sigal nije deo glumačke ekipe, iako mu je to bilo ponuđeno, ali je poznato da se u njoj nalazi naš kaskader Uroš Ćertić 
makonda-tracker