Snežana Babić: Bol me je produhovio

0
Godina koja je na izmaku, pevačici Snežani Babić Sneki ostavila je dva velika ožiljka pošto ju je nakon smrti oca Save, snašao i razvod od supruga Radomira Stojanovića
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nepisano pravilo po kojem je sedma godina braka krizna, ispostavilo se tačnim u slučaju folk pevačice Snežane Babić Sneki. Ona je u martu 2002. godine izgovorila sudbonosno da nemačkom biznismenu srpskog porekla Radomiru Stojanoviću koji godinama živi u Hamburgu, gde radi kao istaknuti humanitarac i građevinski preduzetnik. Rastrzani između tananih emocija i iskušenja koje je život pred njih postavljao, odlučili su da se rastanu, a sve češće Snežanine posete Beogradu i rodnom Pančevu, izazvale su sumnje u njenom neposrednom okruženju da je brak poznate pevačice okončan. Iako je za više od dvadeset godina rada na našoj estradnoj sceni dala samo nekoliko intervjua o privatnom životu, Snežana je za naš magazin otvoreno govorila o svom razvodu.

- Nikada mi priče iz privatnog života nisu služile kao sredstvo za postizanje poslovnih ciljeva. Ipak, budući da sam svesna da to zanima poštovaoce moje muzike, potvrdiću za Story da sam završila svoju bračnu i emotivnu priču. Iza mene je veoma teška godina. Dotukla me je smrt mog oca, a potom je usledio i razvod. U svakom slučaju, priča je završena i idem dalje – sigurna je u sebe dugonoga lepotica koja tvrdi da razlika u godinama između njenog bivšeg supruga i nje nije bila presudna za razlaz.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u magazinu Story, u broju 220 koji je u prodaji od osmog decembra.

makonda-tracker