Sandra Meljničenko: Raskošna svadba za brata (ceo tekst)

1
Srpska lepotica Sandra Meljničenko u decembru će svom mlađem bratu Milanu u Moskvi prirediti glamurozno venčanje koje će trajati čak tri dana i koštati nekoliko miliona evra
foto: Gleb Kosorukov
foto: Gleb Kosorukov

Srpska lepotica i bivša modelsica Sandra Meljničenko uskoro će biti u prilici da svom bratu Milanu priredi spektakularnu proslavu koja će se dugo prepričavati u njihovoj porodici, a po svemu sudeći i širom sveta. Naime, supruga ruskog bogataša Andreja Meljničenka ugostiće desetog decembra u svom domu u ruskoj prestonici nekoliko prijatelja iz Srbije, među kojima je i poznati prestonički frizer Miroslav Luković Mister X koji će doputovati sa timom fotografa, frizera i šminkera, takođe bliskih prijatelja bivše gospođice Nikolić. Ekipa koju je Sandra angažovala brinuće o izgledu njenog brata i njegove buduće supruge na svečanoj venčanoj ceremoniji na kojoj će njih dvoje krunisati brakom sedmogodišnju ljubav. Srpska lepotica je za tu priliku bratu pripremila pregršt iznenađenja, a raskošna proslava će trajati čak tri dana, što će zabeležiti i fotografi ruskog Voguea.

Inače, Sandrin mlađi brat nikada nije živeo u Rusiji, a upravo zato da bi mogla da vodi računa o svim detaljima glamurozne zabave, koja će koštati nekoliko miliona evra  i trajati od jedanaestog do četrnaestog decembra, lepotica je insistirala da se svadba održi u Moskvi. Iako se trudi da se o događaju koji organizuje zna što manje, među njenim bliskim prijateljima priča se da navodno postoji ogromna mogućnosti da gospođa Meljničenko za svadbenu žurku angažuje neku od svetskih muzičkih zvezda, budući da su na njenom venčanju pre četiri godine pevali Vitni Hjuston, Kristina Agilera, Enrike i Hulio Iglesijas. Pored Sandre, o važnom danu njenog brata brinuće se i njihova mama Vanja, kao i otac Jovica, koji radi kao arhitekta u Gracu u Austriji, jer oboje uskoro stižu u Moskvu ne bi li ćerki znatno olakšali pripreme. Iako Milan još nije rešio gde će u budućnosti živeti sa svojom suprugom, postoji mogućnost da izaberu upravo Moskvu jer će mu sestra, kako se priča, kao svadbeni poklon podariti stan u ruskoj prestonici, ne bi li ga privolela da joj bude zauvek blizu.

Neposredno pre  četvrte godišnjice braka, koju su u septembru proslavili na Santoriniju, Sandra i Andrej boravili su u Dubrovniku, gde su i nastale fotografije na kojima bivša modelsica i njen dragi izlaze u provod sa Milanom i njegovom devojkom. Oni su tom prilikom boravili na koncertu Severine Vučković, u hotelu Dubrovnik Palace u Dubrovniku. Strpljivo pozirajući okupljenim fotoreporterima, Sandra i Andrej napravili su pometnju među prisutnima koji su želeli da na sve načine proćaskaju sa slavnim supružnicima, a navodno su još tada kovali planove o Milanovom venčanju. Nakon ove ceremonije, a pre egzotičnog dočeka Nove godine, koju tradicionalno proslavljaju u nekoj rajskoj destinaciji, Sandra bi trebalo da u Nemačkoj prisustvuje dodeli godišnjih nagrada i specijalnih priznanja lista Spiegel, koji ju je proglasio dvojnicom zvezde serije Šapat duhova, Dženifer Lav Hjuit, na kojoj bi srpska lepotica trebalo da upozna holivudsku umetnicu sa kojom je porede. Naime, Sandra i Andrej su veoma poznat par i u Nemačkoj, pošto često posećuju Berlin, a pored toga tradicionalno prisustvuju i manifestaciji Ruski bal u nemačkoj prestonici, gde im je ove godine društvo pravio bivši nemački kancelar Gerhard Šreder.

Nikola Rumenić

makonda-tracker