Adam Skot: Ana nije kriva za moje neuspehe

0
Iako srpska teniserka Ana Ivanović još ne želi da govori o svojoj romansi s Adamom Skotom, australijski golfer progovorio je o njihovoj vezi tvrdeći da ljubav nije kriva za njegove i njene loše rezultate
foto: Guliver / Getty Images
foto: Guliver / Getty Images

Strasna romansa između srpske princeza belog sporta Ane Ivanović i popularnog australijskog golfera Adama Skota, svakodnevno intrigira kako domaću, tako i svetsku javnost, a paparaci ih prate gde god da se zapute. Iako je dvadesetdvogodišnja teniserka veoma škrta na rečima kada je reč o njenom ljubavnom životu, pa tako uopšte ne želi da govori o jednom od najlepših emotivnih perioda u svom životu, njen izabranik otvoreno priznaje da je Ana devojka koja mu u potpunosti odgovara. Atraktivni partneri između napornih treninga i čestih turnira skoro i da nemaju slobodne trenutke koje mogu da posvete jedno drugom i otputuju na neki romantični odmor, ali zbog toga sve češće odlaze na takmičenja gde sa tribina jedno drugom pružaju podršku.

- Ana i ja radimo ono što želimo. Naša veza nije drugačija od bilo koje druge u kojoj sam bio. Jedina razlika jeste u tome što nijedna devojka s kojom sam imao romansu nije putovala sa mnom na turnire i generalno ni s kim nisam provodio ovako mnogo vremena. U principu i pre nego što sam je upoznao, voleo sam da gledam tenis, a s druge strane s Anom to i nije slučaj jer ona i nije preterani fan golfa – izjavio je Adam protekle nedelje za australijski magazin Perth Daily Telegraph.

Iako se spekulisalo da je upravo zaljubljenost kriva za profesionalni krah koji jednu od najlepših teniserki sveta u poslednje vreme tišti i nikako ne uspeva da se vrati na staze stare slave, dvadesetdevetogodišnji golfer demantuje takve tvrdnje.

- To definitivno nije tačno ni kada je ona, niti ja u pitanju i to su potpune gluposti. Veza s Anom nije uticala na moje profesionalne neuspehe ove sezone. Zar ne smem da imam devojku? Ove godine radio sam sve što je sto odsto dobro za mene, a Ana se definitivno ubraja u te procente - rekao je Skot.

Dvadesetdvogodišnja dama prošlog meseca pratila je Adama na turniru u Singapuru, a potom i australijskom mastersu u Melburnu. Dvadeset druga teniserka na WTA listi je s australijskim igračem do sada posetila Njujork gde su zajedno proslavili njegov rođendan, a tokom leta i Škotsku kada su urađene i njihove prve fotografijame na kojima su bliski, što je ujedno i bila definitivna potvrda njihove veze. Razlog boravka u ovoj zemlji bilo je održavanje Otvorenog prvenstva Velike Britanije u golfu koje spada u jedan od najvećih turnira na svetu. Tokom višednevnog boravka na obali jezera Lok Lomond koje je dvadesetak kilometara udaljeno od Glazgova, naša sportistkinja je bodrila svog dragog, a imala je prilike i da se upozna njegovog oca Fila s kojim se već na početku veoma lepo složila.

Inače, zgodna brineta i golfer upoznali su se prošle zime kada su radili kampanju za Rolex satove čija su zaštitna lica. Još tada su počele da kruže glasine da su otpočeli vezu, međutim, ni jedno ni drugo nisu želeli da komentarišu svoj odnos sve do poslednjeg Vimbldona na kome se Skot pojavio na tribinama, čime je ujedno svima postalo jasno da ih vežu iskrene emocije i da je njihov odnos daleko od prijateljskog.

Moni Marković

makonda-tracker