Marinko Madžgalj: Presrećan sam zbog rođenja ćerke

0
Iako je do poslednjeg trenutka verovao da će dobiti sina, glumac Marinko Madžgalj ne ume da opiše sreću zbog rođenja naslednice koju mu je carskim rezom rodila koleginica Dubravka Mijatović
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Harizmatična četrdesetogodišnja glumica Dubravka Mijatović i njen deceniju mlađi izabranik i kolega Marinko Madžgalj, 19. novembar zauvek će pamtiti kao najradosniji trenutak u životu. U prepodnevnim časovima tog suncem okupanog dana, atraktivna umetnica i njen šarmantan izabranik dobili su svoje prvo zajedničko dete. Dubravka se porodila carskim rezom i na svet je donela svoju drugu ćerkicu jer iz braka sa glumcem Goranom Radakovićem ima devetogodišnju Ivu. Zaljubljeni par s nestrpljenjem je očekivao rođenje svog prvog naslednika, a s obzirom na to da su do poslednjeg trenutka pred porođaj verovali da će dobiti sina, nisu smislili ime za devojčicu. Slatke muke oko smišljanja imena jedna su od glavnih preokupacija srećnih roditelja koji se do samog rođenja bebe nisu opterećivali njenim polom. Jedino im je bilo važno da tokom porođaja sve protekne u najboljem redu.

- Još nismo odlučili kako će nam se zvati ćerkica, o čemu intenzivno razmišljamo i razgovaramo na tu temu. Važno mi je samo da je porođaj protekao u najboljem redu i da se Duda i beba osećaju odlično – rekao je presrećni Marinko u izjavi za Story samo nekoliko časova pošto je do njena stigla vest da je postao tata. Talentovani glumac je odmah u svom kafiću Mačor za sve prijatelje organizovao zabavu u čast rođenja svoje mezimice.  

- Osećam se predivno. Emocije koje me obuzimaju su nezamenljive, jednostavno - presrećan sam – kaže Madžgalj koji se nekoliko dana pred Dubravkin porođaj nije odvajao od svoje lepe izabranice koju je strasno zavoleo još na početku veze. Naime, njihova romansa počela je na koktelu povodom snimanja filma Na lepom plavom Dunavu sredinom juna 2007. godine, gde su se sreli posle dužeg vremena. Bio je to trenutak kada je, prema rečima očevidaca, Dubravka svojom harizmom u potpunosti opčinila multitalentovanog umetnika. Taj fatalni susret preokrenuo je njihove živote, a nakon njega usledili su brojni susreti po poznatim prestoničkim restoranima, koja su rezultirala ozbiljnom romansom. Godinu i po dana od početka zabavljanja, glumačko -emotivni par odlučio je da započne zajednički život, a odluka o potomstvu bila je logičan sled stvari koji ih je dodatno zbližio.

Moni Marković

makonda-tracker