Ivan i Zorica Ivanović: Naš tajni recept za ljubav

0
Voditelj Ivan Ivanović i njegova supruga Zorica svakodnevno se trude da osveže svoje emocije koje je još više učvrstilo rođenje njihove sada petoipogodišnje ćerkice Staše
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Voditelj emisije Survivor koja se prikazuje na TV Fox, Ivan Ivanović, i njegova supruga Zorica, službenica banke Inteza, pet godina uživaju u skladnom braku i ljubavi koja ih povezuje već deceniju i po, koliko je prošlo od trenutka kada su se upoznali. Njihov prvi susret dogodio se na rođendanskoj žurki kod zajedničke prijateljice Ane, a atraktivni voditelj toga se nije setio pa se dve godine kasnije na partiju istim povodom ponovo predstavio svojoj budućoj ženi. Tada se ludo zaljubio, nije prestajao da misli na Zoricu i po svaku cenu želeo je da osvoji njeno srce.

- Zorica je u tom periodu imala dečka i trebalo mi je sedam meseci da rasturim tu vezu. Ipak, ni posle raskida nije želela da sa mnom započne ljubavnu romansu, već sam neko vreme morao da joj izigravam dobrog prijatelja. Mi smo čist primer teze da se upornost isplati, a nakon dugog čekanja, sve je mnogo slađe i lepše – započinje tridesettrogodišnji voditelj koji svojoj voljenoj neprekidno priređuje razna iznenađenja. Pre pet godina odveo je svoju suprugu na aerodrom pod izgovorom da čekaju pošiljku, a kada su stigli, izvadio je avionske karte za Tivat. Tim trikovima Ivan se služi kako bi održavao žar njihovih emocija i strasti.

- Nakon dve godine zajedničkog života, hteo sam da 2002. napravim feštu i od naše prosidbe. Pošto Zorica obožava Francusku, želeo sam da zakupim jedan francuski restoran u Beogradu samo za nas dvoje, ali predomislio sam se u poslednjem trenutku. Prošlo je dosta vremena i tek nakon šest godina veze zaprosio sam je na Obilićevom vencu dok smo gledali izloge, ali njen odgovor je bio: Ne – kaže Ivan kroz osmeh, dok njegova godinu dana mlađa supruga objašnjava šta je tome bio razlog.

- Nikad nisam bila pobornik braka i logično mi je bilo da ne pristanem. Ivan se naljutio i odvezao me kući, nakon čega sam malo razmislila o svemu. Pošto smo već živeli zajedno, shvatila sam kako je njegova želja da se venčamo sasvim opravdana. Kupila sam mu kravatu koju je dugo želeo i pozvala ga telefonom. Kada smo se našli, dala sam mu poklon u prelepoj kutiji, a unutra se krila i cedulja na kojoj je pisalo: Da.

Najsrećniji trenutak u životu poznatog voditelja koji je popularnost stekao radom u kvizu Keš taxi i njegove supruge Zorice, bilo je rođenje ćerkice Staše.

- Nisam bio na prvom Zoričinom pregledu, ali kada sam video snimak bebe, počeo sam da plačem. Pošto sam prisustvovao porođaju, rasplakao sam se čim sam prvi put ugledao ćerkicu, kao i posle kada je izgovorila prvu reč – tata – ističe Ivanović.

Od Stašinog rođenja, 8. februara 2004. godine, roditeljima je najbitniji osmeh njihove devojčice, posebno tati koji svojoj mezimici ispunjava sve želje.

- Ja sam stroži roditelj od Ivana, što uopšte nije teško, pošto on sve dozvoljava našoj ćerkici. Staša se prvi put našminkala sa tatom, jednom je čak i njemu mazala usta i oči, a zidovi su nam donedavno bili potpuno išarani jer joj je moj suprug dopustio da po njima crta – priča Zorica.

Iako uživaju u ulozi roditelja, njih dvoje u skorijoj budućnosti ne planiraju još dece.

- Svakako bih voleo da imamo još dece i bio bih oduševljen kada bi to ponovo bila ćerkica. Nisam tip klasičnih balkanskih muškaraca koji po svaku cenu žele sina jer su mi devojčice nekako umiljatije. Naša Staša odrasta kao prava mala princeza i trudimo se da joj ostvarimo sve želje. Ne vodimo se logikom - gde ima za jedno dete, ima i za drugo - jer smatram da svakom potomku treba obezbediti pristojnu budućnost i da treba dobro razmisliti za koliko dece imate uslova – završava Ivan.

Moni Marković

makonda-tracker