Janko Tipsarević i Biljana Šešević: Veridba usred Indijskog okeana

1
Četrnaestog novembra uoči zalaska sunca na Maldivima teniser Janko Tipsarević zaprosio je svoju devojku, voditeljku televizije B92 Biljanu Šešević, i tom prilikom poklonio joj prsten od belog zlata sa dijamantom
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Naš uspešni teniser Janko Tipsarević i njegova devojka, voditeljka Biljana Šešević, nakon tri godine zabavljanja odlučili su da svoju vezu veridbom  uzdignu na viši nivo. Tokom romantičnog desetodnevnog odmora na Maldivima markantni sportista zaprosio je svoju voljenu na veoma originalan i nesvakidašnji način. U suton 14. novembra Janko je na najlepšem delu plaže prestižnog rizorta u kome su bili smešteni napravio veliko srce od latica crvenih ruža, a potom je u do detalja osmišljenu scenografiju pod vedrim nebom doveo svoju voljenu i zaprosio je. Biljana je bila oduševljenja i ostala je bez daha kada je shvatila šta je sve zbog nje spreman da učini njen dragi. Iako je bila iznenađena jer nije očekivala da će se baš na ovom putovanju zavetovati na večnu ljubav svom momku, lepa Novosađanka nije oklevala i prihvatila je bračnu ponudu. Od tog trenutka domali prst njene leve ruke krasi prsten od belog zlata sa dijamantskim kamenom, a nakon povratka u Srbiju zaljubljeni par je ceremoniju veridbe ponovio i u krugu porodice.

- Tačno je da sam se verila, ali još nismo odredili datum venčanja - rekla je Biljana.

Mada su ih mnogi doživljavali kao prototip savremenih partnera, ispostavilo se da su dvadesetšestogodišnja Biljana i godinu dana mlađi Janko ipak tradicionalisti. Bez obzira na to što su okruženi brojnim primerima neuspelih brakova i traumatičnim razvodima, voditeljka ističe kako veruje u instituciju braka.

- Mada smatram da je brak prevaziđena institucija, želim da verujem u njega. Gledajući svoje roditelje imam dokaz da postoji ljubav za ceo život. Ja sam tip žene koja voli harmoničnu luku i uvek na prvo mesto ističem porodicu. Ljubav me motiviše, veoma mi je bitna i to je jedino bogatstvo koje priznajem - objašnjava Šeševićeva.

Ovo dvoje partnera upoznali su se u Biljaninoj emisiji na televiziji Delta i od tada su gotovo nerazdvojni. Da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena pokazalo se i na njihovom primeru jer otkako je sreo svoju partnerku Janku je krenulo i na poslovnom planu. U drugom delu tekuće sezone Janko je 40. igrač na ATP listi. Nakon zalečenja nezgodne povrede ramena osvojio je titulu u belgijskom Monsu, u Moskvi je igrao i prvo ATP finale u karijeri, a odmah potom i polufinale u Beču. Iako je Tipsarevićev tempo igranja veoma naporan jer konstantno menja gradove i države u kojima igra i trenira, Biljana se, uprkos svojim brojnim obavezama jer je doskora radila kao diler jahti, a u međuvremenu i magistrirala na industrijskom inženjeringu i marketingu, trudi da ga prati i bude često uz njega. Nedavno se vratila na male ekrane autorskom emisijom Vrlo važni koja se od 21. novembra subotom emituje na televiziji B92.

- Oduvek sam maštala da se izrazim u autorskoj emisiji i konačno su se složile sve kockice. Verujem da će moji gosti biti inspiracija gledaocima, a njihovi uspesi motiv vrednim ljudima da veruju u svoje ambicije - završava Biljana.

Moni Marković

makonda-tracker