Milena Vučić: Nisam želela ljubav da pretvorim u žrtvu

0
Mlada pevačica Milena Vučić otkriva razloge rastanka sa bivšim košarkašem Partizana Žarkom Rakočevićem, s kojim nije želela da pravi kompromise uprkos iskrenim osećanjima
foto: Miša Obradović
foto: Miša Obradović

Dvadesettrogodišnja pop pevačica Milena Vučić koja je već sa svojim prvim albumom Da l ona zna stekla simpatije publike, u jeku priprema novog muzičkog projekta doživela je ljubavni brodolom sa dve godine starijim bivšim košarkašem kluba Partizan, Podgoričaninom Žarkom Rakočevićem. Ljubav koja je između popularne pevačice i talentovanog sportiste planula početkom godine u jednom poznatom klubu u Beogradu, par je dugo krio od medija, kao što su se bez velike pompe rastali pre oko dve nedelje. I dok Milena utehu za ljubavne jade pronalazi u pripremi novog albuma, Rakočević čeka novi angažman nakon raskida ugovora sa Partizanom.

- Emocije koje smo gajili na početku veze više nisu bile istog intenziteta. Trenutno želim da se posvetim karijeri koja mi je na prvom mestu i to je jedan od razloga zbog čega smo se rastali. Ne spadam u grupu ljudi koji preispituju svoje postupke razmišljajući šta je moglo da se desi, nego sam tip osobe koji gleda napred i jedino tako funkcionišem. Najvažnije mi je što sam sada srećna i zaljubljena u moju novu pesmu Besmrtna - otkriva za Story  pevačica, kojoj je je veza sa crnogorskim košarkaškim reprezentativcem bila najozbiljnija do sada.

- Mislim da ljubav nikada ne treba da se pretvori u žrtvu pa nisam spremna na to u vezama, kao što nisam naučena da se tako ponašam kad je reč o iskrenim emocijama. Pristalica sam teze da ljubav treba da nas pokreće i čini život lepšim, a ne da se pretvori u velike kompromise – iskrena je Milena koja već sada ima jasno profilisan tip muškarca kojeg želi kraj sebe.

- Smatram da pravi muškarac ne treba da se plaši ni najuspešnije žene. Mislim da suprotni pol može samo da  privlači samouverenost koju posedujem i nikada nisam razmišljala o tome da se neki momci plaše uspešnih devojaka – kaže Vučićeva koja uživa u statusu solera i ne beži od novih veza.

- Od muškarca s kojim sam očekujem da bude obrazovan i šarmantan. Treba da razume mene i posao kojim se bavim, a važno mi je da uživam njegovu podršku i da me voli ovakvu kakva jesam. Pre svega priželjkujem muškarca koji će biti pravi džentlmen – kaže pevačica koja pored novog albuma koji snima u producentskoj kući pop zvezde Željka Joksimovića Minacord, ne zapostavlja ni studije žurnalistike u Podgorici.

- Svoju karijeru pokušavam da gradim polako ali sigurno i smatram da najbolje stvari tek treba da mi se dese. Fakultet ide svojim tokom i uspevam da uskladim obaveze – ne krije Milena.

Danilo Mašojević

makonda-tracker