Dirljivo

Donna Ares: Sve poruke podrške su bile moja tajna armija i moja snaga da pobedim rak! (VIDEO)

0
Pevačica koja vodi najtežu bitku u svom životu podelila je u emsiji Sve za ljubav svoje životno iskustvo
foto: Facebook
foto: Facebook
Dona Ares


Dona Ares: Kockam se sa životom



Donna Ares konačno srećna: Ovo sam nova ja!

Sve za ljubav

Ja mislim da ako ćemo po tvrdnji onoj Dobio je tešku bolest to je sigurno neka kazna...ne, ne ovde to nije bio slučaj, ovo je bila jedna životna opomena, ali i jedna fina nagrada, kako ja to tumačim. Bog mi je dao iskušenje da prođem sve ovo, a kasnije da to prenesem i drugima, jer ja mislim da se mnogo toga može sprečiti, spasiti, ako ništa, možemo produžiti život nekome, kao što meni produžuju sada i mnogima na ovoj planeti, ako pametno i pravilno postupamo prema onkološkim pacijantima. 



Znate kad vam neko napiše Dona želim ti sve ono što želim svom detetu. To je nešto najlepše što neko može da se poželi. Te želje su iskrene. Svo to more poruka je bila moja tajna armija i moja snaga da pobedim sve ono što morate kao pacijent koji je oboleo od raka.

Lekari su rekli da ako se ne lečim neću preživeti do Nove godine

Ja sam ignorisala prve simptome, jer nisam znala da postoje. Rak je bolest koja u početku ne boli i nakon godinu dana meni se javljaju prvi jači simptomi. Temperature 37.8, one postaju učestale, svako veče. Ali već su vas tada stigli mali limfni čvorovi, za koje sam ja pomislilila da su urasle dlačice na koži. Nisam obraćala pažnju. Temperature su se umirile i prošla su 3-4 meseca i onda me je totalno oborilo. Da sam godinu dana otišla na kontrolu, to bi se odstranilo za 5 minuta



Jeste, ja imam rak i pobediću ga. I kad počinjem sa tim? SAD





TAGOVI: Dona Ares
makonda-tracker