Sting: Ne verujem u duhove, ali sam ih video

0
Frontmen grupe The Police otkriva da je u kući u kojoj je živeo da suprugom Trudi Stajler imao paranormalna iskustva – video je duh majke s bebom, leteće objekte i čuo neobične glasove

Jedne noći je pedesetosmogodišnjeg muzičara, koji je tokom osamdesetih snimio i pesmu Duhovi u materijalnom svetu (Spirits in the Material World), prepala jeziva prikaza – duh majke s bebom stajao je u uglu njegove sobe.

- Nikada nisam rekao da verujem u duhove, sve dok nisam video jednog – video sam duha svojim očima! – izjavio je pevač.

- Spavao sam jedne noći u krevetu, u veoma staroj kući u kojoj smo živeli u to vreme i probudio se oko tri sata ujutro. Uspravio sam se i pogledao pravo u ugao sobe u kome je, kako mi se učinilo, stajala Trudi, sa našim detetom u naručju i buljila u mene. Pomislio sam da je to baš čudno – šta radi u ćošku i zašto bulji u mene? A onda sam se okrenuo i ugledao Trudi kako leži pored mene u krevetu. Obuzela me jeza. Ona se probudila i upitala me šta se dešava. A onda  je i ona videla ženu s detetom u uglu.

U intervjuu britanskoj stanici Radio 2 Sting je ispričao da ovo nije bilo jedino paranormalno iskustvo koje je doživeo u toj kući, za koju smatra da je zaposednuta bićima s drugog sveta.

- Svašta se dešavalo u toj kući: predmeti su leteli, čuli smo neobične glasove, doživeli čudne stvari. Kada živite u starim zdanjima, osećate njihovu energiju. Racionalno govoreći, ja ne verujem u to, ali sam to iskusio na emocionalnom nivou – rekao je Sting.

makonda-tracker