Met Dejmon i Džordž Kluni: Ratovi zvezda

0
Kako bi se osvetio svom prijatelju koji je plasirao glasine da je homoseksualac, Džordž Kluni je za Meta Dejmona pripremio još neslaniju šalu

Poznati kao veoma dobri prijatelji, ali i kao majstori za podmukle trikove, Džordž Kluni i Met Dejmon vode ratove zvezda još od snimanja Okeanovih. Dejmon je velikom holivudskom zavodniku bez ustezanja prikačio rep došapnuvši tabloidima da Kluni ima sklonosti ka istom polu, ali mu ni zgodni Džordž nije ostao dužan. Vođen idejom da je osveta jelo koje se jede hladno, Kluni je sačekao da prođe neko vreme i da se njegov dragi kolega potpuno opusti i postane neoprezan.

Posle snimanja Doušnika, u kom igra bucmastog agenta, Dejmon je počeo da skida 15 kilograma viška, koliko je morao da nabaci za ovu ulogu. U to vreme otišao je sa porodicom da poseti Klunija u njegovoj vili u severnoj Italiji. Iako se pridržavao rigorozne dijete, jeo samo salate, pio vodu i besomučno vežbao, Dejmonu su pantalone iz dana u dan bile sve uže u struku. Kada je već počeo da posrće od gladi i ludi što nikako ne može da smrša, Kluni mu je priznao da je potplatio krojačicu da se krišom uvlači u njegovu sobu i svakog dana mu za pola centimetra sužava sve pantalone. Imperija je tako uzvratila udarac, i to ispod pojasa! Šta li će sada Dejmon smisliti?

makonda-tracker