Dejan Bodiroga: Zaljubljenost koja ne jenjava

Preseljenje u Beograd i potpuna posvećenost porodičnom životu učinili su da proslavljeni košarkaški as Dejan Bodiroga i njegova supruga, bivša manekenka Ivana Medić, podgreju svoja snažna osećanja
1
1 / 4 Foto: Story Press

Otkako su 13. jula 2003. godine nekadašnja manekenka Ivana Medić i proslavljeni košarkaški as Dejan Bodiroga izgovorili sudbonosno da pred oltarom Saborne crkve u Beogradu, njihov život krenuo je putem o kojem su dugo sanjali. Bio je to trenutak kada su počeli da dele sve životne uspone i padove. Ipak, najsrećniji dan za skladne supružnike bio je onaj kada im se pre pet godina rodio sin prvenac Nikola koji je istog trenutka postao njihovo najveće bogatstvo.

Početkom leta, nakon četiri godine provedene u Rimu gde je Dejan najpre dve godine igrao u košarkaškom klubu Lotomatika, a potom isto toliko bio njegov sportski direktor, porodica Bodiroga doselila se u srpsku prestonicu. Bračni partneri odlučili su da im u narednom periodu naš glavni grad bude novi dom u kojem će se potpuno posvetiti porodici. Popularni sportista i njegova supruga svakodnevno uživaju u osmehu svog sinčića i pažljivo brinu o njegovom vaspitanju čineći sve da mu obezbede bezbrižno detinjstvo. Povratak u Beograd učinio je da se emocije između čoveka koga su navijači svojevremeno nazivali svojim bogom i njegove atraktivne supruge, rasplamsaju kao nikada pre, a u prilog ovoj činjenici ide podatak da njih dvoje nesputano razmenjuju nežnosti gde god se pojave zajedno.

Pošto važi za velikog pravoslavca, naš najtrofejniji košarkaš oduvek je tvrdio da je stabilna porodica ključ uspeha svakog čoveka. Kako bi najmilijima priuštio što lagodniji život, Bodiroga je u Tivatskom zalivu sagradio i letnjikovac sa prelepom vilom koja svojim izgledom podseća na prava holivudska zdanja, gde je njegova tročlana porodica letos provela dvadeset dana. Zaljubljeni par je baš na ovom mestu, gde je po njihovim rečima najlepši zalazak sunca na planeti, u društvu svog sinčića proslavio šestu godišnjicu braka.

Bez obzira na to što su najveći deo zajedničkog života proveli u Italiji, sportski as koji je pre dve godine otišao u košarkašku penziju i izabranica njegovog srca, oduvek su se trudili da svog petogodišnjeg sina vaspitavaju po srpskim tradicionalnim običajima. Zaljubljeni par uglavnom ispunjava sve želje malenog naslednika, vodeći računa da ga ipak ne razmaze.  Na pitanje kako bi reagovao kada bi sin krenuo njegovim stopama, Bodiroga je svojevremeno izjavio:

- Poželeo bih mu samo da bira dobre klubove, kao i njegov otac. Nikada se neću mešati ni u jednu njegovu odluku. Ipak, teško će me pobediti ako ikada budemo igrali jedan na jedan!

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker