Aleksandra Radović rasprodala SC

0
Kantautorka Aleksandra Radović zakazala je jedan koncert u beogradskoj dvorani Sava centar, ali će zbog velikog interesovanja održati još jedan
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Pop pevačica Aleksandra Radović nakon rasprodatog koncerta 18. novembra u Sava centru, zbog velikog interesovanja publike će nastupiti i 19. novembra u istom terminu. Uspeh albuma Žar ptica, nije iznenadio popularnu pevačicu jer je na njemu dugo radila.

- Album sam pripremala tri godine, a efektivno na njemu radim tokom poslednjih godinu dana. Najviše vremena oduzima rad na muzici, tekstovima i konačan odabir onih pesama koje će se naći na albumu. Imam sreću da sa svim svojim saradnicima negujem dugu i uspešnu saradnju, a tu prvenstveno mislim na Aleksandru Milutinović i Gorana Kovačića koji su i na ovom albumu pokazali svoj ogroman talenat i želju da budu još bolji i inventivniji, što im je i uspelo. Prvi put sam sarađivala sa Ljiljanom Jorgovanović koja je uradila sjajan tekst za pesmu Brod budala. Ponosna sam na saradnju s Arsenom Dedićem koji je uradio tekst na muziku i aranžman Gorana Kovačića Ni zadnji ni prvi. Najveći deo albuma radio je Nikša Bratoš, što sam jako želela, budući da je on jednostavno genijalan.

makonda-tracker