FOTO

Ljubav i poštovanje koje traje decenijama: Zvezde sa najskladnijim brakovima

0

Život javnih ličnosti ume da bude veoma stresan i pun iskušenja. Ipak, ima i onih koji vešto čuvaju svoj porodični mir.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Lepa Brena i Boba Živojinović više od dve decenije jedno drugome su najveća podrška. Ovaj par u javnosti nikada nismo videli loše volje ili da su davali povoda za neke insinuacije koje bi mogle da im naruše bračnu sreću.

Čini se da se Brena i Boba i danas vole kao i prvog dana, kao i to da su oboje u startu prihvatili dinamične karijere ovog drugog, pa je možda čak i to recept za dugoročnu srećnu. Brena i Boba zajedno sa njihovim sinovima Viktorom, Stefanom i Bobinim sinom iz prvog braka Filipom čini jednu veoma srećnu porodicu-
 

Velikani domaćeg glumišta Dragan Nikolić i Milena Dravić u braku su više od 40 godina. Kolege i partneri nikada nisu bili meta skandala. Ovaj uspešan par često uzimaju kao primer kako brak može da funkcioniše uprkos stresnom i dinamičnim poslu kakav je i njihov.

 

Dragan Nikolić, Milena Dravić
foto: FOTO: jugoslovenska kinoteka

Dule Savić i Marina Rajević Savić  u braku su više od 20 godina. Skladan par iz dugogodišnjeg braka ima dva sina Uroša i Vujadina.

Trenutno im porodičnu usreću upotpunjuje druženje sa unucima koji su već postali mezimci cele familije.

 

Mirka Vasiljević, Marina Rajević Savić, Dule Savić, Dušan Savić
foto: Damir Dervišagić

Dragan Bjelogrlić sa suprugom Majom retko kada se pojavljuje na javnim dešavanjima. Porodičnu intimu vešto godinama čuva od očiju javnosti, a naročito štiti ćerku Miu koja je izrasla u pravu lepoticu. Dragan i Maja u braku su već više od 20 godina, a povremene spekulacije  o glumčevim aferama  ne žele da komentarišu.

 

Dragan Bjelogrlić, Maja Bjelogrlić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

makonda-tracker