Otvoreno

Jelena Karleuša otkrila: Ovo malo ljudi zna o meni

0
Kraljica šou biznisa i jedna od najintrigantnijih članica žirija u 10. sezoni Zvezda Granda otvoreno je progovorila o novoj ulozi, takmičenju i kolegama.
Jelena Karleuša, foto: Instagram
Jelena Karleuša, foto: Instagram
OBN TV
Draga Stojkovića Bosanca Zvezda Granda

Jelena Karleuša se spustila na zemlju: Ovo od nje nismo očekivali

Youtube

Bosanac me je pozvao da dođem u njegovu emisiju na RTS-u koja neguje izvorni melos. To je izazov za mene i za moju publiku koja nije navikla da me gleda i sluša kako to radim. Inače, dobar pevač mora da zna sve da peva. Muzika je muzika, a najvažnije je gde koristiš koji ukras i manir. Kao vozač koji zna da vozi automatik, ali mora da zna da vozi i manuelni menjač. Kad jednom savladaš tehniku pevanja onda ne bi trebalo ništa da bude problem. Mislim da su velike predrasude kad je reč o meni jer ja sam htela ne htela posle 20 godina primorana da dokazujem da znam da pevam, a onda da znam da pevam i narodnu muziku. Malo je poznato da sam ja pevala više od 10 godina u horu kao mlada, potom u operi Narodnog pozorišta, da sam muzički obrazovana, sviram flautu, imam 20 godina karijere, 10 albuma i najveće tiraže. Ukoliko neko ne zna svoj posao prosto je nemoguće da se to desi. Posebno volim da pevam stare, izvorne narodne pesme, makedonske narodne pesme i bosanske sevdalinke. Kad je reč o Bosancu i njegovoj emsiiji ja ću izabrati jednu bosansku sevdalinku kao na primer Moj dilbere ili neku sličnu, da oborim Bosanca sa stolice

Jelena Karleuša iznenadila sve: Izozavan stajling samo za hrabre

Lepom Brenom Jelena Karleuša nebuloze

Brena je moj uzor i idol od detinjstva. Žena koja je ostvarila san svakog umetnika na ovim prostorima jer je pevala u vreme kad smo bili velika Jugoslavija, a mnogi o tome i dalje sanjaju. Lepa Brena je jedan od razloga zašto sam počela da se bavim ovim poslom.
makonda-tracker