Sonja Damjanović: Na ljubavnom raskršću

Iznenadna bliskost sa kolegom Ivanom Bosiljčićem, kao i zahladneli odnos sa verenikom Zoranom Zlatanovićem, nagnali su glumicu Sonju Damjanović da preispita svoju sedam i po godina dugu vezu
0
1 / 3 Foto: Luka Šarac

Nakon sedam i po godina snažne ljubavi, emotivni odnos glumice Sonje Damnjanović i frontmena grupe Koktel bend Zorana Zlatanovića, zapao je u ozbiljnu krizu. Pored toga što se poslednjih dana našla u medijskoj žiži zbog upečatljive uloge u seriji Sva ta ravnica, Sonja je uzburkala javnost i zbog izuzetne bliskosti sa kolegom Ivanom Bosiljčićem, u čijem je zagrljaju bila sve vreme tokom nedavno održanog partyja povodom završetka snimanja ovog serijala koje će se na TV Pink emitovati od početka 2010. godine. Iako igraju brata i sestru u seriji, na zabavi u čast poslednje klape, prema pisanju pojedinih medija, Damnjanovićeva i Bosiljčić ponašali su se više kao emotivni partneri, uprkos činjenici da je ona već  tri godine verena sa Zoranom Zlatanovićem. Nakon medijskih nagađanja da između Sonje i Ivana postoji nešto mnogo više od prijateljstva, romansa glumice i njenog verenika potpuno spontano dospela je u kritičan period pa njih dvoje poslednjih dana prolaze kroz nedoumice da li su emocije u međuvremenu splasnule ili postoji način da se veza spase.

- Nisam siguran šta se sve dešavalo dok je Sonja snimala tu seriju jer smo bili odvojeni duže nego obično, kao što ni ona nije sigurna u to da li sam ja došao u iskušenje da je prevarim na turnejama i nastupima koje sam imao u skorije vreme. Svašta je moguće u odnosu dvoje ljudi koji se bave javnim poslom i zbog toga smo nas dvoje, naročito u poslednje vreme, skloni preispitivanjima našeg odnosa. Siguran sam da ćemo naći izlaz iz svih problema i održati vezu – kaže Zoran Zlatanović koji se i ne trudi da prikrije kako veruje da je njegova ljubav sa Sonjom dovoljno jaka da prebrodi sve prepreke. Ipak, glumica još ne želi da daje prerane prognoze o opstanku ili krahu njene romanse.

- Volim da radim sa Ivanom Bosiljčićem jer je divan momak i odličan partner, a u seriji Sva ta ravnica, po drugi put smo snimali zajedno. Na priče da smo u tajnoj vezi, kao i da sam raskinula veridbu sa Zoranom, nemam nikakav komentar. Smatram da treća osoba ne može da rasturi ničiju vezu, a njeno eventualno postojanje u ljubavnom odnosu, samo je pokazatelj da između aktera te romanse nešto nije u redu, ali nikako ne može da bude razlog njihovog rastanka – ističe Sonja koja se i ne trudi da demantuje da je kontakte sa Zoranom zahladnela, ali ne želi da otkrije da li njen odnos sa Bosiljčićem ima veze s njenom odlukom.

- Nisam video tekstove u novinama u kojima me povezuju sa Sonjom i ne bih da komentarišem nešto što je na nivou tračeva, kao ni ono što se dešavalo na žurki povodom poslednje klape serije – kaže Ivan uz zagonetni osmeh za Story i navodi da trenutno nije spreman da priča o aktuelnim dešavanjima u svom ljubavnom životu, što je njegova praksa otkako je pre nekoliko meseci raskinuo sa pop pevačicom Jelenom Tomašević. Ali, bez obzira na to kakvo je stanje u ljubavnom životu Ivana Bosiljčića, između Sonje i Zorana svakako nije sve kao što je bilo. Njih dvoje teško proživljavaju kriznu sedmu godinu svoje duge veze jer se u poslednjih desetak dana gotovo i ne viđaju. Dok im je ranije najmanji problem bio da putuju od Beograda, gde on živi, do Novog Sada, Sonjinog rodnog grada, sada im i to predstavlja prepreku.

- Svakog svog dečka morala sam dobro da upoznam pre nego što bi se rodile emocije i veza ušla u neke formalne okvire. Niko u moj ljubavni život nije ušao iznenada – iskrena je Sonja koja ni sama nije sigurna da li će se njena doskorašnja ljubavna bajka sa frontmenom Koktel benda nastaviti ili zauvek otići u lepu prošlost.

Nikola Rumenić

makonda-tracker