Nina Badrić: Istina o razvodu i preljubi

0
Pevačica Nina Badrić suočila se prošle nedelje sa medijskim insinuacijama po kojima je navodno bivšeg supruga Bernarda Krasnića varala sa srpskim tajkunom Markom Miškovićem
foto: Story press
foto: Story press

Tridesetsedmogodišnja pop zvezda Nina Badrić našla se prošle nedelje u epicentru skandala kada je na naslovnim stranama nekoliko srpskih i hrvatskih medija osvanula priča o tome kako se navodno razvodi zbog najbogatijeg srpskog naslednika Marka Miškovića. Mediji su se tim povodom utrkivali raznim informacijama, a jedna od njih glasila je kako je devet godina mlađi Mišković finansirao rođendansku zabavu Nine Badrić, četvrtog jula u Dubrovniku. Međutim, istina je znatno drugačija budući da je tu zabavu pevačica upriličila u restoranu Gil’s, u društvu doskorašnjeg supruga Bernarda Krasnića, a sa njima su tada bili i: Andrea Vidić, supruga Borisa Vidića, predsednika uprave i suvlasnika preduzeća City Ex, kao i Marija Husar-Rimac koju je u junu Nina venčala sa Vjekoslavom Rimcem. Fotografiju raspoloženog društva sa zabave na kojoj nije bilo Marka Miškovića još letos je objavio Dubrovački list. Povodom napisa pod naslovom Nina Badrić se razvodi zbog Marka Miškovića, kao i Mišković razveo Ninu Badrić, oglasila se i PR služba mladog srpskog tajkuna:

- Marko Mišković ne poznaje cenjenu pevačicu, gospođu Ninu Badrić, niti su se ikada sreli. Najgrubljom insinuacijom o njihovoj navodnoj vezi nanesena je velika neprijatnost svim pomenutim osobama i gospodinu Marku Miškoviću lično koji je zbog takvog pristupa prinuđen da svoja prava zaštiti na jedini mogući način, putem suda - stoji u saopštenju PR službe najbogatijeg srpskog naslednika koji se inače veoma retko obraća medijima, intervjuima i saopštenjima.

Za to vreme poznata pevačica damski ćuti, a svoj stav o preljubi rekla je prošle godine u intervjuu za Story kojim kao da je naslutila krah svog braka.

- Najlakše je prevariti ili na duže biti neveran. Takve stvari zavise od karaktera, a da sam vrckasta i koketa radije se nikada ne bih ni udavala i čitavog života bih bila sama i na drugačiji način bih uživala u životu. Bernard je siguran u sebe i sa njim nije bilo problema koji imaju neke moje koleginice, a reč je o objašnjavanju okolnosti pod kojima se radi moj posao. Oko mene ima mnogo zgodnih i lepih muškaraca, ali sve je stvar poverenja. Smatram da idealan brak ne postoji, već samo ljudi koji se trude da od pojedinih trenutaka naprave idealne. A kada shvate da ništa u životu nije bajka i da srećne zvezde nisu pale samo njima na glavu, kao što sam ja mislila do određenog perioda, tek tada se događa šansa za ljubav koja će da traje. Ali, ako nema obostranog poštovanja među partnerima, bolje je da s oni raziđu - objasnila je Nina za naš list u čiju nevinost, u ovom slučaju, veruje i njen bivši Bernard koji takođe tvrdi da ga Nina nije prevarila sa Markom Miškovićem.

- To je prava dezinformacija. To je ne dezinformacija, nego laž. To je sve što mogu reći. Zar nije dovoljno što se naš brak raspao zbog neslaganja karaktera i treba li tražiti neke probleme tamo gde ih po meni ne bi trebalo biti? Uostalom, Nina je sve već rekla u saopštenju za javnost povodom razvoda - rekao je Bernard u izjavi za IN Magazin hrvatske televizije Nova uprkos tome što se nikada tokom braka sa Ninom nije javno oglašavao povodom njihovog odnosa.

Nikola Rumenić

makonda-tracker