Vlado Georgiev: Poljupci kao potvrda ljubavi

Uprkos tome što se spekulisalo kako je raskinuo višegodišnju vezu, pop zvezda Vlado Georgiev i dalje je srećan kraj menadžerke za odnose sa javnošću Irene Market, čemu svedoče i njihovi strasni zagrljaji u jednom zemunskom restoranu
0
1 / 2 Foto: Story Press

Pop zvezda Vlado Georgiev jedan je retkih javnih ličnosti sa naših prostora koji svoju intimu godinama čuva samo za sebe, uprkos brojnim nasrtajima medija da ga razotkriju. Ipak, u javnost je pre nekoliko godina dospela informacija o njegovoj navodnoj vezi sa lepom menadžerkom za odnose sa javnošću Irenom Market koju šarmantni superstar nikada nije potvrdio, isključivo zbog toga što ima drugačiju vizuru bavljenja javnim poslom, a ne iz želje da eksplicitno krije svoju romansu. Međutim, prošle nedelje harizmatični muzičar pojavio se u jednom restoranu na Zemunskom keju gde je proveo nekoliko sati u društvu svoje voljene, sa kojom je u prijatnoj atmosferi razgovarao i razmenjivao nežnosti. Njihove romantične trenutke ekskluzivno je ovekovečio fotograf magazina Story pa više nije tajna da su partneri silno zaljubljeni i srećni u svom emotivnom odnosu u kom jedno drugo ne sputavaju. Popularni Barba kao da je još u tinejdžerskom periodu shvatio da je osećaj slobode ključan za svaki iskren i skladan ljubavni odnos, kakav je izgradio sa Irenom, a da mu tako nimalo nije narušena reputacija fatalnog zavodnika. Njegove obožavateljke često su i nasrtljive, ali dvadesetosmogodišnja Irena odlično je savladala veštinu svog zanimanja i svesna je činjenice da zvezda Vladovog kalibra neprestano mora da koketira sa imidžom neosvojivog neženje.

Inače, poznanstvo Irene i Vlada najpre je otpočelo iz poslovnih razloga, budući da je ona bila njegov zvanični PR, a njihov spoj bio je idealan za realizaciju uspešnih poslovnih poduhvata. Vremenom su se kroz posao rodile i emocije, ali to nimalo nije uticalo na njihove profesionalne projekte. Slavni pevač i njegova devojka slatko se smeju nedavnim spekulacijama o navodnom raskidu i njegovoj depresiji koja mu nikada nije bila svojstvena. Zapravo, njih dvoje nisu raskinuli, niti su prinuđeni da izbegavaju pojavljivanje na javnim mestima, kako se neretko spekulisalo, već na mesta gde su izloženi radoznalim pogledima odlaze samo onda kada osete potrebu za izlaskom udvoje, a ne za medijskim eksponiranjem na račun svog odnosa poput brojnih kolega.

Inače, pop pevač je ovih dana, osim što uživa u čarima svoje romanse, zaokupljen i završavanjem svog novog albuma čije je objavljivanje planirano za februar sledeće godine. Do tada, Vlado će svoje najvernije obožavaoce u danima novogodišnje euforije iznenaditi novim singlom, ali i koncertima u vrlo neobičnom ambijentu, koje za sada krije u tajnosti.

Nikola Rumenić

makonda-tracker