Kolo sreće se okreće

Pevačica Adel u nikad gorem stanju: Bez novca i bez prijatelja

0
Singl Hello\" britanske pevačice dominira na top listama širom planete, ali je sada otkriveno da je dugoočekivani novi album Adel skupo koštao.
Adel, Foto: Profimedia
Adel, Foto: Profimedia
Adel
dosadne

Adel

Adel se vraća na muzičku scenu sa neverovatnim hitom! (VIDEO)

Adel



Napisala sam mnogo pesama koje nisu ušle na album jer jednostavno nisu bile dovoljno dobre. Napisala sam album o majčinstvu, ali to je bilo dosadno, pa sam ga odbacila. Mislila sam da sam ostala bez ideja

Glavni problem je što je Adel srećna, pa nije mogla da piše

Ranije je pisala samo o propalim vezama i tužnom životu, a u sledećem trenutku ima 22 godine, deset Gremija, Oskara, Zlatni globus, milione funti, kao i partnera i bebu. U njenom privatnom životu sve je išlo kako treba, ali u njenom kreativnom životu sve je bilo pogrešno. Izgubila je pravac i inspiraciju. Zamolila je mnoge važne ljude iz industrije za pomoć, i oni su joj pomogli. Ali, ona je onda odbacila njihov rad. Zbog toga su mnogi bili ljuti.

Besna Adel pokazala srednji prst

Fil Kolins

Pozvala me je i pitala da li mogu da pišem sa njom. Dala mi je deo muzike da završim, a onda mi se više nije javljala. Na kraju mi je rekla da se seli i da joj beba oduzuima previše vremena, te da nema vremena da se bavi muzikom. A sada čujem da objavljuje album. Znam da ja nisam na njemu.

Adel: Druga šansa za ljubav

Blur Dejmona Albarna Dajen Voren Adel
makonda-tracker