Doris Dragović ponovo u Crnoj Gori

1
Prvi put nakon što je pre deset godina u Hrvatskoj pretrpela velike neprijatnosti zbog nastupa u Crnoj Gori, poznata pevačica Doris Dragović odlučila je da za Novu godinu ponovo nastupi na crnogorskom primorju
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Doris Dragović će nastupiti na dočeku Nove 2010. godine u hotelu Palas u Petrovcu, zajedno sa Vesnom Zmijanac, Zvonkom Bogdanom i orkestrom Miše Mijatovića.

Poznata hrvatska pevačica već čitavu deceniju ne nastupa na ovim prostorima jer je posle svog poslednjeg nastupa u Crnoj Gori, u Institutu Simo Milošević u Igalu, pretrpela velike neprijatnosti u Hrvatskoj. Pevačica je, naime, optužena za izdaju državnih interesa, budući da je samo nekoliko dana pre ovog nastupa, na sahrani hrvatskog predsednika Franje Tuđmana držala počasnu stražu uz njegov odar. Doris je posle Igala imala koncert na strionu FK Hajduk u Splitu, gde su je dočekali zvižducima i pogrdnim povicima. Uplakana pevačica, koju je tokom nastupa publika gađala flašama i brojnim drugim predmetima, napustila je travnati teren na kom je ranije dočekivana aplauzima i tako izgubila titulu Kraljice Torcide, koju su joj dodelili navijači Hajduka.

Nikola Rumenić

makonda-tracker