U prodaji novi album Željka Joksimovića

0
Svi ljubitelji muzike Željka Joksimovića u prilici su da uz MTS pakete kupe novi, peti album jednog od naših najpoznatijih pevača

Prvih tri stotine hiljada primeraka novog albuma Željka Joksimovića, prodavaće se uz MTS pakete po ceni od dve stotine dinara. Nakon četiri godine diskografske pauze, najpopularniji srpski pop pevač obradovaće svoje obožavatelje novim petim solističkim albumom Ljubavi koji je nastao za samo tri meseca. Na ovom albumu pored devet novih pesama nalazi se i numera Idu dani.. koju je Željko komponova za potrebe gledane RTS-ove serije Ranjeni orao.

- Kada sam počinjao da radim ovaj album, hteo sam da izbegnem kompjutersku obradu aranžmana i semplove, uključio sam živu svirku i pesme podsećaju na osamdesete godine. To je muzika uz koju sam odrastao i za koju mislim da je imala više emocija nego današnja, pa smo pokušali da oživimo taj duh na ovom albumu. Tekst za naslovnu pesmu Ljubavi napisao je Momčilo Bajagić Bajaga, na šta sam posebno ponosan jer sarađujemo po prvi put u karijeri – govori Željko koji će prvi spot snimiti za naslovnu numeru.

Danilo Mašojević

makonda-tracker