Nina Badrić: Niko me neće videti tužnu

1
Nakon iznenadnog kraha braka sa suprugom Bernardom Krasnićem, pop zvezda Nina Badrić, uprkos bolu s kojim proživljava razvod, u ekskluzivnoj izjavi za Story priznaje kako ne želi da s drugima deli svoju tugu
foto: Sime Eskinja
foto: Sime Eskinja

Posle devetogodišnje ljubavi, pop zvezda Nina Badrić donela je odluku da se rastane od svog šest godina mlađeg supruga Bernarda Krasnića. Lepa pevačica i privatni preduzetnik koji u Zagrebu vodi pab The Hole in One, pre tri godine krunisali su svoju ljubav brakom, od kada su i važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. I dok hrvatski mediji nagađaju kako je neposredno nakon što je izdala saopštenje za javnost u vezi sa svojim razvodom odmah napustila zemlju, pevačica raskošnog glasa samo je nakratko otišla iz rodnog Zagreba i to u srpsku prestonicu, gde je u sredu, 21. oktobra, pevala u beogradskom klubu Frida. Ranije dogovoreni nastup koji je organizovala Fabrika duvana Rovinj, otpočela je pesmom Takvi kao ti, a završila numerom Ja za ljubav neću moliti. Upravo tokom pevanja jednog od svojih najvećih hitova, mnogi su primetili da su Nini zasuzile oči dok je izgovarala stihove: O našoj ljubavi su pričali, zavideli svemu što smo imali... Odmah po završetku energičnog dvočasovnog performansa koji je priredila prisutnima u Fridi, pevačica je u pratnji menadžerke Mie i telohranitelja koji ju je te večeri pratio, otputovala za Zagreb. Zbog novonastalog stanja u svom emotivnom životu, otkazala je i gostovanje na koncertu kolege Petra Graše u beogradskom Sava centru, a mediji se, otkako je vest o razvodu procurela u javnost, utrkuju za barem jednu njenu ekskluzivnu izjavu, koju je pop zvezda odlučila da poveri samo srpskom Storyju nakon što je završila nastup.

- Nisam došla u provod, već da radim, a publika neće videti tužnu Ninu Badrić na sceni, koliko god da mi je teško – rekla je Nina za Story, samo dva dana nakon što je kroz sve zemlje bivše SFRJ prostrujalo saopštenje o njenom razvodu, koje je u Srbiji ekskluzivno objavio portal story.rs.

- Nakon devet zajedničkih godina, Bernard i ja se rastajemo. Smogli smo napokon snage i sami sebi priznali da su naše razlike nepomirljive i da je nerazumevanje, nažalost, postalo naša svakodnevica, a ne izuzetak. Za kraj našeg braka nisu krive treće osobe, nije bilo teških reči ili svađa. Mi smo samo dvoje ljudi koji su se emotivno udaljili. Žao mi je što je ovom braku došao kraj jer smo oboje čvrsto verovali u njega. Razvod smatram svojim porazom i sve ovo teško proživljavam, ali i porazi su sastavni deo života. Sporazumno se razvodimo i u ovom trenutku teši me činjenica da smo učinili sve što smo mogli i znali da spasemo svoj brak, a oboje ćemo pamtiti samo dobre i lepe trenutke – napisala je u saopštenju Badrićeva koja je neposredno pred pokretanje zakonskog postupka za razvod, boravila kod svoje mlađe sestre Sunčice u Veroni. Ipak, njen odlazak u Grad ljubavi bio je ovenčan tugom, a ne radošću, budući da je upravo u tim momentima proživljavala najgori period preispitivanja Bernardovog i svog odnosa u kojem je rastanak evidentno bio neminovnost. U međuvremenu, hrvatski mediji objavili su i kako je Nina baš zbog negativnog perioda u svom privatnom životu, pokazala veliku emotivnost tokom takmičarskog šou-programa Imaš talent, u kome se u više navrata za poslednjih mesec dana rasplakala nad sudbinom pojedinih učesnika.

- Ako se, ne dao Bog, po drugi put budem udavala, sviraćete mi na svadbi – poručila je Nina jednoj takmičarki, a u emisiji In magazin na TV Nova, sedam dana pre obelodanjivanja razvoda, takođe je prećutno nagovestila da bi se možda udala po drugi put u slučaju eventualnog pucanja prvog braka. I dok se tabloidi naslađuju pikanterijama koje su, navodno, dovele do kraha njene emotivne veze, Nina se priprema za nove poslovne poduhvate pa će tako već osmog novembra ponovo doputovati u Beograd, gde će biti specijalni gost na koncertu Harija Varešanovića, a ugovorila je i novogodišnji angažman u luksuznom hotelu Splendid u Bečićima.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker