Haris Džinović: Magija novih pesama

Haris Džinović nedavno je završio snimanje novog albuma Magic, a u beogradskom studiju Pink organizovao je preslušavanje albuma sa novinarima
0
1 / 3 Foto: Story Press

U muzičkom studiju televizije Pink u Beogradu legendarni pevač Haris Džinović organizovao je za prestoničke novinare preslušavanje pesama sa novog albuma Magic. Uz šampanjac i zvuke modernih, ali i tradicionalnih nota koje su obeležile njegovu karijeru, Haris je jedva dočekao da čuje mišljenje prisutnih novinara i prijatelja. Njegov menadžer Raka Marić je duhovitim opaskama zabavljao prisutne između pesama, dok je Haris pobrao samo pohvale na račun novih pesama. Prisutni su se složili da sve pesme odlične, a da će numera Muštuluk odmah postati hit. Većinu pesama za album je napisao Haris, Marina Tucaković je napisala jedan refren, dok je dve pesme napisao Slvako Stefanović Slavkoni.

Sve pesme Haris je snimao u muzičkom studiju u Štutgartu, a u Srbiji će album biti objavljen 15. novembra, mesec dana pre njegovog koncerta u Beogradskoj Areni, zakazanog za 11. decembar.

Ksenija Konić

makonda-tracker