Iskreno

Ispovest Zorannah o smrti majke: Gledati ovo je najveća patnja koju neko može da doživi

0
Zorana Jovanović rešila je da stavi tačku na sve komentare koji idu na njen račun od kad joj je majka preminula
Zorana Jovanović, foto: Instagram
Zorana Jovanović, foto: Instagram
Instagram


Zorannah šokirala svoje fanove: Šta joj se desilo? (FOTO)

- Šta tačno treba da podnesem? Kritike ljudi koji nisu prošli kroz to i koji to ne bi tako? Dok te to ne zadesi, niko ne zna kako bi i šta bi, da se razumemo. Moja majka je bila deo mog bloga, Instagrama i Jutjuba, želela sam da ja to kažem svetu, a ne neke novine koje bi to saznale preko neke pete osobe. Uostalom, iskreno, nisam bila voljna ni željna da javljam bilo kome šta se dogodilo i objavom na Instagramu jednostavno sam obavestila sve. Koga se to tačno tiče? Moj život, moja majka, moja pravila.

Mama je bila bolesna i najgore u svemu tome je bilo čekanje. Kada znaš šta će da se dogodi i bukvalno čekaš da ti jave. Mislim da je sve posle toga ''lakše''. Ona se mnogo mučila, ali sve je bilo gotovo za nekih mesec dana. Ja sam neko ko je po prirodi izuzetno jak, a i kad nisam, tu stranu nikome ne pokazujem. Jednostavno, u tim trenucima samo želiš da sve bude gotovo. Ko nije prošao kroz to da mu je bliska osoba u tom stanju, ne može ništa da mi kaže, jer kada uđeš u sobu kod žene koja ti je 25 godina najveća podrška, a ona te ne prepozna, jednostavno ne želiš to više. Želiš da ti ostane u sećanju kao zdrava, nasmejana i lepa mama, a ne to što u tim momentima vidiš.


Zorannah zna da uživa: Nakon morskih avantura provod u Los Anđelesu (FOTO)

Sada kada sam prošla kroz dva gubitka - jedan iznenadni, kada mi je tata umro, i drugi, očekivani, moram da priznam da je moj otac bio jedan srećan čovek. Jeste da je veći šok jer ti samo jave da je neko koga si čuo pre sat vremena i ko je bio sasvim dobro umro, ali mnogo je bezbolnije za sve. Gledati ovo je najveća patnja koju neko može da doživi i ne bih je poželela nikome.

Naravno da bih volela da imam oba roditelja sa kojima ću da delim sve, ali, nažalost, to nije bila moja sudbina. Život ide dalje. Moj je jednom stao i znala sam da ako to dozvolim drugi put, da se neću izvući iz tog pakla depresije. Ključna stvar u svemu je da se izbegavaju lekovi za smirenje i spavanje i da se što pre nastavi s normalnim životom.


Zorannah se oglasila nakon smrti majke: Svako se sa gubitkom nekog bliskog nosi na svoj način

Imam 25 godina i ceo život ispred sebe. Ne mogu da dozvolim da ga uništim zato što su mi se desila dve velika gubitka u proteklih pet godina. Mnogo toga me čeka i svoje zdravlje ne smem da rizikujem nikako.

Ja svoju majku volim najviše na celom svetu i činjenica da putujem i radim ne menja i ne umanjuje to što mi ona nedostaje, jednostavno je lakše kada se baviš nečim. Da sedim kod kuće i gledam u četiri zida? Mislim da bih totalno odlepila -



 

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

makonda-tracker