JK ponovo u ludom noćnom provodu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Maksim

25-10-2009 15:52h
Ma daaaaj! Kakva basna.

Jovana

25-10-2009 16:40h
ume dobro da izgleda nekad, ali iskreno na ovim slikama deluje ko neka trandza sa ibarske ..

denis

26-10-2009 01:01h
a tek cistaci ulica i djbretari
oni su odlepili na JK
nisu teli da rade svoj posao

te je zbog toga ostalo djubre

ana

26-10-2009 01:06h
kakav tekst, bas sam "odusevljena"!!!!!!

danijela

26-10-2009 16:20h
zali boze para koje potrosi na garderobu kada na njoj uvek sve izgleda jeftino. ne ume da se obuce pa to ti je. uvek izgleda kao okicena jelka! ne ume da naglasi samo jednu stvar na sebi, nego mora uvek,sve,sto vise,da se sija,sljasti,cipka,minic,dekolte-svega tu ima i kada bi jos mogla da seta sa etiketom na kojoj pise cena e to bi bio zivot za nju! inace kada daje izjave o tome koliko je nesto platila zna da pretera i po 10puta i sve njeno je uvek limited edition :)))
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: