Ceca Ražnatović: Konačno emotivno ispunjena

3
Folk zvezda Ceca Ražnatović više ne krije novog dečka, novosadskog manekena Vladimira Cvetkovića, sa kojim je prošle nedelje provela romantični vikend u Sloveniji i Italiji
foto: scandal
foto: scandal

Popularna pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović konačno je zaljubljena, a koliko isijava srećom u novoj vezi sa tri godine mlađim, novosadskim manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom, pokazala je i nedavno tokom noćnog provoda u Novom Sadu. U prilog činjenici da je reč o ozbiljnoj romansi govori i podatak da su prošlog petka zajedno otputovali u slovenačku prestonicu, gde Ceca ima nekoliko zakazanih televizijskih gostovanja pred predstojeće koncerte u Sloveniji. Ovaj par domaći mediji već su proglasili srpskim Andželinom i Bredom, što je folk divi izuzetno simpatičan novinarski gest.

- Veoma je slatko to što nas porede sa najlepšim parom na svetu - uz zagonetan osmeh otkrila je Ceca uz napomenu da o svojoj vezi još ne želi da priča, iako dečka više ne krije od domaće javnosti, kao što je bio slučaj prošlog leta, kada je u intervjuu za naš magazin otkrila da ima momka i da je zaljubljena.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u 214. broju magazina Story, koji je u prodaji od 27. oktobra 2009.

makonda-tracker