Bajaga na dodeli MTV EMA nagrada

0
Srpski rok muzičar uručiće MTV Best Regional Act nagradu hrvatskom sastavu Lollobrigida
foto: Milovan Knežević
foto: Milovan Knežević

MTV objavljuje da će Momčilo Bajagić Bajaga, lider sastava Bajaga i Instruktori, učestvovati na 16. dodeli evropskih MTV nagrada koje će se petog novembra održati u O2 Areni u Berlinu, u blizini Brandenburške kapije i ostataka Berlinskog zida.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio poziv da učestvujem na dodeli MTV nagrada, a posebno mi je drago što ću uručiti nagradu sastavu Lollobrigida jer devojke za ovo vreme sviraju malo tvrđu muziku. Nadam se da će im ova nagrada pomoći u njihovoj daljoj karijeri – kaže Bajaga.

Na listu zvezda koje će uručivati nagrade upisali su se i glumica i model Sports Illustrated Bar Rafaeli, superzvezda Svetske rvačke organizacije Batista, Boris Beker, Brodi Džener iz MTV-jevih serija The Hills i Bromance, kao i američki pop boy band Jonas Brothers. Britanska soul pevačica i tekstopisac Džoš Stoun uručiće nagradu i prvi put nastupiti kao voditeljka u emisiji 2009 EMA: Red Carpet Show, gde će intervjuisati izvođače kako budu pristizali na ovaj blistavi događaj. Emisija 2009 EMA: Red Carpet Show moći će da se prati www.mtvema.com u četvrtak,petog novembra od 20 do 21 čas po centralnoevropskom vremenu.

makonda-tracker