Sećanje na Lejdi Di

Godišnjica smrti princeze koju je voleo ceo svet

0
Pre 18 godina vest o saobraćajnpj nesreći, u kojoj je poginula princeza Dajana, odjeknula je svetskim medijima.
Profimedia
Lejdi Dajana Spenser važila je za damu od stila, plemenite naravi, koju je obožavao ceo svet. Ni 18. godina kasnije, čini se da se ništa nije promenilo.
O životu ove princeze snimljeno je na desetine filmova, a tajne iz njenog ljubavnom života objavljuju se tek od nedavno. 


Princeza Dajana i princ Čarls imali i ćerku?!

Tokom aprila ove godine, jedan američki tabloid objavio je šokantne informacije o tome da je princeza Dajana i princ Čarls imaju ćerku. Ipak, ta priča je ubrzo stopirana i više se nije pominjala u javnosti. 



Životna priča - Princeza Dajana: Burna sudbina engleske ruže

Kejt Midlton mnogi smatraju dostojnom naslednicom Lejdi Di, međutim, u Britaniji ne jenjava sećanje sa Dajanu i noć kada je tragično izgubila život.  U nedelju 31. avgusra 1997. godine posla sata posle ponoći, princeza Dajana i Dodi al Fajed posle večere u hotelu, krenuli su na svoje poslednje putovanje.


Nakon tri decenije: Objavljene fotografije venčanja princeze Dajane i princa Čarlsa (FOTO)​

U naletu na zid tunela Alma uz Senu na licu mesta su poginuli  vozač i Dodi, a  princeza je podlegla povredama četiri sata kasnije u bolnici. Pitanje uzorka nesreće ostalo je bez preciznih odgovora  i danas, nakon 18 godina. 
makonda-tracker