Danilo Ikodinović: Operacija je dobro prošla

3
Prošle nedelje Danilo Ikodinović boravio je u Parizu na još jednoj operaciji ruke, kojom su mu mišić iz grudi presadili u desnu ruku
Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović

Slavni vaterpolo šampion Danilo Ikodinović protekle nedelje se u Parizu podvrgao još jednoj operaciji desne ruke, šesnaest meseci posle saobraćajne nesreće koja mu se dogodila u blizini mesta Kać. Danilo je naime bio na nesvakidašnjoj operaciji koja se tek od nedavno radi i u svetu, kojom su mu presadili i pričvrstili mišić iz grudi u desnu ruku. Pariski lekari su uradili prvu od nekoliko operacija koje treba da uradi u narednih godinu dana, pomoću kojih pokušavaju da mu ruku bar delimično vrate u funkciju. Danilo je posle samo tri dana izrazio želju da se vrati u Novi Sad kako bi se posvetio direktorskim obavezama u VK Vojvodina.

- Dobro se osećam i operacija je dobro protekla. Predstoji mi proces od godinu dana rehabilitacije i oporavka. Ne želim više da pričam o tome, jer ispada da pravim marketing na osnovu moje ruke – rekao  Danilo za Story.rs.

Ikodinović je već nekoliko meseci direktor VK Vojvodina i izuzetno je ponosan što klub napreduje u svakom pogledu.

- Klub dobro napreduje što se tiče igračkog dela, a što se tiče finansijskog, malo slabije. Svi kukaju kao ranjeni da je kriza, a opet, s druge strane, kada vidim gde se sve i na kakve gluposti bacaju pare, onda shvatim da kriza i nije baš tolika. To je ono što mene nervira: ako je finansijska situacija loša, onda ne bi trebalo da bude para uopšte. Ipak, izgleda da nije kriza i da je to nametnutno na psihološkom planu. Zadovoljan sam i borim se kao i moji saradnici. Dečaci dobro igraju i treniraju – zaključuje Ikodinović optimističnim tonom kao i uvek.

Ksenija Konić

makonda-tracker