Zapalio stadion

Željko Joksimović održao koncert za pamćenje u Banja Luci (FOTO)

0
Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović održao je sinoć koncert pred 25.000 ljudi na gradskom stadionu u Banja Luci, i priredio spektakl kakav se ne pamti u Republici Srpskoj.
Željko Joksimović, foto: Story press
Željko Joksimović, foto: Story press
Joksimovića
Zvezda Ljubavi
Ludak kao ja Libero Nerado
Znam Ima nečeg u tom što me nećeš Miljacka Varnice Lane moje



Atmosfera je bila zaista izvanredna. Dugo nisam imao koncert u Banja Luci i očekivao sam veliki broj ljudi. Prethodnih dana bilo je kišovito, ali smo se 
svi u ekipi zarekli da nećemo da odemo iz ovog grada dok ne odsviramo koncert. Vreme nas je, srećom, poslužilo ovog puta. Sve je bilo zaista impozantno






Zaista sam prijatno iznenađen zbog toga. Kada objavite ploču, obično se jedna ili dve pesme izdvoje. Ali, ovog puta je publika znala sve numere, iako se novi CD pojavio u prodaji u BiH pre samo 12 dana. To je još jedan pokazatelj da Banjalučani vole ono što ja radim, i zaista je zadovoljstvo pevati za njih.



Jelena Tomašević Romana Panić Nikola Pejaković

Sa Nikolom Pejakovićem sam se upoznao 1997. i napravio evergrin pesmu Haljinica boje lila, dok sam sa Romanom 1999. napravio ploču koja je postigla veliki uspeh kod nas, ali i u regionu. Sa druge strane, Jelenu gledam kao člana svoje porodice. Publika je odlično reagovala na nju, što mi je drago. Hvala i mladima Lukijanu Jovanoviću i Magdaleni Bogić, reč je odva talentovana izvođača koji su napravili odličnu atmosferu pre koncerta.





Ovakav osećaj treba doživeti i ja vam se od srca na njemu zahvaljujem. Bilo je ovo veče za pamćenje



makonda-tracker