Nina Badrić se razvodi

4
Pevačica Nina Badrić odlučila je da se razvede od svog supruga Bernarda Krasnića i kaže da za kraj njihovog braka nisu krive treće osobe
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Popularna hrvatska pevačica razvodi se nakon devet godina braka, a u izjavi za Story kaže da razlog što se njena veza s Bernardom Krasićem raspala nije neverstvo, već nepomirljive razlike i emotivna udaljenost.

- Nakon devet zajedničkih godina Bernard i ja se rastajemo. Smogli smo napokon snage i sami sebi priznali da su naše razlike nepomirljive i da je naše nerazumevanje nažalost postala naša svakodnevnica, a ne izuzetak. Za kraj našeg braka nisu krive treće osobe, nije bilo teških reči niti svađa. Mi smo samo dvoje ljudi koji su se emotivno udaljili. Žao mi je što je ovom braku došao kraj jer smo oboje čvrsto verovali u njega. Kraj svoga braka smatram svojim porazom i teško proživljavam sve ovo. Ali, i porazi su sastavni deo života. Naš razvod je sporazuman i u ovome trenutku teši me činjenica da smo učinili sve što smo mogli i znali da spasimo svoj brak i da ćemo oboje pamtiti samo dobre i lepe trenutke. Ovo je sve što imam da kažem i što ću ikada reći na ovu temu – izjavila je Nina za Story.

Nikola Rumenić

makonda-tracker