Violeta-Viki Miljković: Zabava u društvu crtanih junaka

0
Pevačica Violeta-Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške iznenadili su svog sina Andreja kada su mu za drugi rođendan organizovali proslavu u igraonici punoj Diznijevih junaka
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Tridesetpetogodišnja pevačica Violeta-Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške petog oktobra proslavili su drugi rođendan svog sina jedinca Andreja. Za razliku od prošle godine kada su mu za godišnjicu rođenja organizovali veliku žurku sa mnogo rođaka i prijatelja, ovoga puta odlučili su da mališanu prirede party sa temom crtanih likova Volta Diznija, što je bila dečakova želja. U rođendanskoj atmosferi i ambijentu koji je odisao motivima njegovih omiljenih filmova, Andrej je uživao u društvu svojih drugara s kojima se igrao i često peo na trambolinu, a najviše je bio očaran velikim balonom u obliku Mikija Mausa s kojim je dočekivao goste.

- Ove godine odlučili smo da Andrejov rođendan proslavimo u dečjoj igraonici Džungla koja se nalazi u našem komšiluku na Bežanijskoj kosi. Iako još ne ide u vrtić i nema društvo iz zabavišta, Andreju je na rođendanski party došlo mnogo drugara. Takođe, pozvali smo mnogo naših prijatelja koji imaju decu njegovog uzrasta jer smo ovoga puta celu zabavu organizovali po meri mališana – ističe Viki koja se sve vreme trudila da rođendan njenog mališana protekne u veselom i slavljeničkom raspoloženju.

- Ceo prostor dekorisali smo motivima Mikija Mausa, a Andreju su se najviše svideli baloni sa printom slavnog miša. Čak smo i posuđe na kojem je bilo servirano posluženje birali sa Diznijevim motivima, pa su se deca oduševila tanjirima, čašama i salvetama, a poseban osmeh na lice doneli su im klovn i animator. Odlično su ih zabavljali uz igrice koje su specijalno za njih osmišljavali – nastavlja pevačica.

Mada se poznati supružnici trude da svom mališanu ispune svaku želju, s druge strane vode računa i o tome da njihov Andrej ne postane razmažen. U skladu sa stavom da njihov naslednik odrasta kvalitetno, trude se da mu ispune sve neophodne želje, dok ga za specijalne datume počaste i ispunjenjem ponekog kaprica.

- Andrej je za rođendan dobio mnogo lepih poklona, ali pre slavlja samo je insistirao na tome da dobije torte u obliku Mikija Mausa i Nodija. Pošto mu nismo unapred rekli da će mu se želja ispuniti, torte smo u igraonicu uneli kao iznenađenje, a u trenutnu kada smo ih stavili pred njega, ugasili smo svetlo kako bi vatromet na poslasticama došao do izražaja. Andrej se u tom trenutku uplašio i rasplakao, ali smirio se odmah pošto smo ponovo upalili svetlo i čim je ugledao torte u obliku svojih omiljenih crtanih junaka.

Inače, Andrej je izuzetno vesele prirode, obožava da igra i peva, što je radio i na rođendanu kada je konstantno zabavljao svoje drugare. Uz roditelje muzičare, majku pevačicu i oca kompozitora, svakodnevno je okružen notama, što je bio jedan od razloga da se najviše obraduje harmonici koji je dobio za rođendan i koju od tog dana ne ispušta iz ruku.

- Jedna od želja bio mu je veliki automobil na baterije koji je dobio od mame i tate. Moj menadžer Nikola Idžen poklonio mu je dečju harmoniku kojom se potpuno oduševio. Istog trenutka počeo je da svira – s osmehom završava Violeta.

Ksenija Konić

makonda-tracker