Izmenjen termin Trenutka istine

14
Nakon što je Julka Mitrović u kvizu Trenutak istine priznala da ju je otac silovao, reagovala je RRA dala sugestije televiziji Pink koja se tim povodom danas oglasila
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Pink International Company - RTV Pink saopštava da je nakon razgovora ovlašćenih predstavnika RTV Pink sa predsednikom saveta RRA vladikom Porfirijem i zamenikom predsednika saveta RRA Goranom Karadžićem, uvažila sugestije i preporuke RRA koje se tiču emitovanja emisije Trenutak istine na TV Pink. Poštujući date sugestije, RT Pink saopštava da će promeniti termin emitovanja emisije Trenutak istine tako što će se ista emitovati u kasnijem terminu u odnosu na dosadašnji, kao i da se ista neće reprizirati u prepodnevnim terminima. RTV Pink će se o emisiji Trenutak istine (emitovanoj sedmog oktobra 2009. godine) koja je izazvala polemike u javnosti nakon potresne ispovesti učesnice Julke M, izjasniti na osnovu naloga RRA po predstavci od strane grupe građana u vezi sa sadržajem programa emitera u predviđenom roku, kako je javnost već obaveštena.

Do odluke RRA o pomenutoj emisiji na osnovu izjašnjenja RTV Pink, emiter se neće oglašavati u javnosti na temu predmetne emisije.

makonda-tracker