Katarina Šišmanović i Dejan Kitić: Krunisanje ljubavne bajke

2
Nakon bajkovitog avgustovskog venčanja u Dominikani, voditeljka emisije Sve za ljubav, Katarina Šišmanović, zaklela se na vernost slovenačkom biznismenu Dejanu Kitiću i u crkvi Ružici na Kalemegdanu
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Kada je počela da snima priloge za emisiju Sve za ljubav čiji je sada voditelj, zgodna Katarina Šišmanović nije ni slutila da će njen život samo nekoliko godina kasnije početi da liči na neke od priča sa bajkovitim ishodom koje je obrađivala u ovom popularnom TV formatu na televiziji Pink. Nakon egzotičnog građanskog venčanja u Dominikanskoj Republici, mlada Kragujevčanka je slovenačkom biznismenu Dejanu Kitiću 26. septembra izgovorila sudbonosno da i pred Bogom u crkvi Ružici na Kalemegdanu. U beloj, uz telo pripijenoj haljini, nevesta je blistala kada je iz luksuznog poršea, kojim se dovezla sa svojim izabranikom, krenula prema crkvenom oltaru, a u njenoj neposrednoj blizini, osim roditelja Mare i Momčila, bila je samo njena dugogodišnja prijateljica Marina, koja joj je kumovala na svečanoj ceremoniji. Kako se šuškalo među svatovima, Dejan Kitić je po svog tasta i taštu u Kragujevac poslao ogromnu limuzinu sa zatamnjenim staklima, kojom su za nešto više od sat vremena doputovali za Beograd. Pošto su se jedno drugom zakleli na vernost, Katarina i Dejan uputili su se sa svatovima na glamuroznu svadbenu zabavu u prestonički hotel Hyatt, u koji pristup medijima nije bio dozvoljen. Među poznatim zvanicama našao se i Katarinin kolega Milan Kalinić, a slavlje koje je trajalo do duboko u noć, bilo je začinjeno ukusnim tradicionalnim srpskim jelima i đakonijama internacionalne kuhinje.

Zbog toga što sa svojim suprugom neguje ljubav na daljinu, poslednjih nedelja bila je prilično depresivna, ali želja za novim radnim pobedama u producentskoj kući Emotion, kao i namera da do kraja godine završi studije novinarstva na Fakultetu političkih nauka, navela ju je da vrati osmeh na lice. Iako malo vremena provodi u zagrljaju svog dragog, pre nekoliko nedelja proveli su medeni mesec u blizini Kornata, gde je prvi put provozala svoj svadbeni dar – jahtu azimut. Međutim, slovenačkom prestonicom pronela se priča kako je galantni Kitić rešio da svojoj voljenoj priušti još više sreće i zadovoljstva pa planira da u naredne dve nedelje kupi kuću i imanje pokraj Bledskog jezera koje će nazvati Katarinaland, gde će presrećni par živeti jednog dana kad zasnuje potomstvo.

Nikola Rumenić

makonda-tracker