Ana Mihajlovski: U iščekivanju još jedne princeze

2
Voditeljka Ana Mihajlovski i njen budući suprug, biznismen Mirko Grubin, sa nestrpljenjem čekaju prve dane januara kada će se roditi njihova ćerkica pre čijeg dolaska na svet planiraju i venčanje
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Kada je krajem avgusta u javnost dospela vest da je jedna od naših najpopularnijih voditeljki Ana Mihajlovski vezu sa svojim dečkom Mirkom Grubinom krunisala veridbom, mediji su počeli da spekulišu o tome da je zanosna plavuša po drugi put u blagoslovenom stanju. Činjenica da se sa početkom nove, treće po redu, sezone rijaliti šou programa Veliki brat odlučila da posao voditelja zameni obavezama iza kamera i bude jedan od glavnih urednika ove popularne emisije, podsetila je javnost na to kako i tokom prve trudnoće ova dvadesetsedmogodišnja voditeljka nije želela da se slika i bude prisutna na malim ekranima. Iako Ana ne želi da komentariše navode da je ponovo u blagoslovenom stanju, osmeh na njenom licu govori više od reči. Budući roditelji već pet meseci uživaju u čarima iščekivanja zajedničke bebe i sa nestrpljenjem čekaju dan kada će je prvi put ugledati. Vest da će Ana sredinom januara na svet doneti još jednu devojčicu razlog je više zbog koga je zaljubljeni par još nestrpljiviji. Ipak više od njih, ovom saznanju obradovala se Anina dvoipogodišnja ćerkica Iva koja će za četiri meseca dobiti sestricu sa kojom će uživati u blagodetima bezbrižnog detinjstva. Voditeljka i njen izabranik još nisu smislili ime za svoju mezimicu jer smatraju da za to još ima vremena.

Iako svoju vezu sa direktorom producentske kuće Emotion Goranom Stamenkovićem nikada nije ozvaničila brakom, ovog puta sasvim je sigurna da je pronašla čoveka svojih snova prema kojem oseća ljubav koju želi da kruniše brakom. Ljudi dobro upućeni u život gospođice Mihajlovski tvrde da se u domu porodice Grubin slavlje na kome će dvoje mladih zakleti na večnu ljubav uveliko priprema, ali tačan datum kada će se to dogoditi još nije precizno određen zbog brojnih poslovnih obaveza budućih mladenaca. Jedno je sigurno da će se venčanje na kome će prisustvovati samo najbliži prijatelji i rodbina obaviti pre porođaja popularne voditeljke. Ni Ana ni Mirko u poslednje vreme nisu dostupni medijima, ali zato Mirkov otac i vlasnik firme Grubin koja se bavi prodajom obuće, Duško Grubin, ne krije svoje oduševljenje što će uskoro postati deda i oženiti sina.

- Kao otac budućeg mladoženje veoma sam radostan, a to što ću dobiti unuku čini me najsrećnijim čovekom. O svemu što se trenutno dešava u našoj porodici mogu samo da govorim u superlativu - izjavio je za Story otac novog izabranika Ane Mihajlovski.

Aleksandra Dimitrijević

 

makonda-tracker