Dubravka Mijatović: Poslednji trudnički dani

2
Glumačko emotivni partneri Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj za samo nekoliko nedelja dobiće prvog zajedničkog naslednika čijem se dolasku na svet raduje i njena ćerkica Iva iz prethodnog braka
foto: Story press
foto: Story press

Iako ljubomorno čuvaju svoju privatnost, poznati glumačko ljubavni par Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj ipak ponekad ne mogu da obuzdaju svoje emocije pa ih spontano pokazuju čak i na javnim mestima. Tako je u maniru holivudskih zvezda njihov prvi javni poljubac zabeležio upravo paparaco fotograf u samom srcu prestonice, a javnost je i tek napupeli stomak lepše polovine emotivnog para prvi put videla na isti način. Na pragu devetog meseca trudnoće, popularna Dubravka izgleda zanosno kao i uvek i osim naraslog stomaka ništa na njenom telu ne odaje utisak da se nalazi u periodu pred sam porođaj. Inače, trudnoća se lepoj glumici dogodila dve godine nakon početka zabavljanja sa Marinkom, sa kojim je ljubav učvršćivala predivnim letovanjima na grčkom ostrvu  Rodos, kao i čestim romantičnim šetnjama prestonicom.

- Ne bih da komentarišem da li bismo voleli da beba koju čekamo bude muškog ili ženskog pola - bilo je sve što je za Story prokomentarisao Madžgalj samo nekoliko nedelja nakon što je u javnost procurela informacija da će on i njegova draga, koja je svojevremeno bila u braku sa kolegom Goranom Radakovićem, u novembru dobiti sina. Njihovoj prinovi raduje se i Dubravkina devetogodišnja ćerkica Iva koju je rodila u prvom braku.

Nedavno se šuškalo i pisalo o tome da su se Dubravka i Marinko tajno verili, ali budući da njih dvoje ne komentarišu svoju vezu i ova vest je ostala nepotvrđena. Inače, Marinko je pre veze sa šarmantnom glumicom bio u dužoj romansi sa njenom koleginicom, Crnogorkom Jelenom Nenezić, sa kojom je čak bio i veren, što tada nije skrivao. Međutim, otkako je u ljubavi sa deset godina starijom Dubravkom, navodno zbog protivljenja njegove porodice, glumac ne iznosi javno komentare o svojoj velikoj životnoj ljubavi koja će mu kroz mesec dana na svet doneti prvog naslednika. Nova životna uloga ipak neće biti razlog da sve popularniji glumac napravi pauzu početkom predstojeće pozorišne sezone, već je još sada napravio savršen plan po kojem redovno odlazi na probe novih predstava, a sve ga to neće sputavati da se posveti i novoj životnoj ulozi - ulozi tate. S druge strane, novi Dubravkini angažmani sačekaće narednu godinu, budući da će do tada zgodna umetnica uveliko uživati u blaženoj majčinskoj ulozi za koju se tokom poslednjih devet godina uz svoju mezimicu dobro izveštila.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker