Marijana Mateus: Udaja nije moj jedini cilj (CEO TEKST)

0
Uprkos tome što još ne želi da obelodani da je izabranik njenog srca reditelj Igor Kušić, dizajnerka Marijana Mateus ne krije da je od nedavno ponovo zaljubljena
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Blistajući prošle nedelje na crvenom tepihu prilikom održavanja četvrte rođendanske proslave magazina Story, modna dizajnerka Marijana Mateus zagolicala je znatiželju prisutnih koji su se složili u oceni da je ova zanosna plavokosa dama ponovo zaljubljena. Istovremeno, u jednim nedeljnim novinama pojavio se njen intervju sa naslovom Udajem se po treći put, za koji lepa Novosađanka tvrdi da je izvučen iz konteksta, što je samo raspalilo maštu fanova koje njen ljubavni život intrigira  podjednako koliko i poslovni uspesi. U razgovoru za Story, Marijana otkriva da li će se zaista ponovo udati i govori o odnosu sa rediteljem Igorom Kušićem, tvorcem brojnih inovativnih spotova i reklama na našim prostorima, za kog se spekuliše da je njen novi emotivni izabranik.

- Nemam nameru da se po treći put udajem jer sam brak već probala i ako dođe do neke ozbiljne veze, ne vidim zašto bi ona morala da se završi brakom. Čak me je i bivši suprug Lotar Mateus pozvao i upitao: Jesi li ti to mislila da se ponovo udaš za mene? Za mene je brak svetinja, ali ja sam u njega izgubila veru posle dve bračne zajednice iz kojih sam izašla. Ipak, verujem u ljubav. Ako mi je do nekoga stalo, ne moram da ga za sebe vežem nikakvim papirom – kaže Marijana čiji ljubavni i poslovni život konstantno drže medijsku pažnju.

- Uvek sam zaljubljena i nikada nisam sama. Ljubav je oko mene u različitim oblicima i u mom životu uvek postoji neko, bilo da je on javna ličnost ili ne. Za nekog to čudno zvuči, ali za mene pravo emocionalno zadovoljstvo leži u dobrom balansu između posla i privatnog života. Iako u ovom trenutku posao ipak ima prioritet, postoji neko i u mom privatnom životu o kome ne želim da pričam – zagonetna je Marijana koja ipak priznaje da je s Igorom Kušićem u bliskim, ali navodno samo poslovnim odnosima.

- Igor i ja se poznajemo, ali on nije jedini muškarac s kojim komuniciram i naši kontakti isključivo su poslovne prirode. On mi pomaže u produkciji i brendiranju kolekcije Marijana Class. Igorova firma pomogla mi je na samom startu, ali imam još dragih ljudi koji mi izlaze u susret deleći sa mnom svoje kreativne ideje – objašnjava ova tridesetosmogodišnjakinja na čijoj je rođendanskoj proslavi, priređenoj pre nekoliko dana u restoranu Vapiano u TC Ušće, bio i njen novi emotivni izabranik.

- Krajem oktobra napraviću spektakularnu modnu reviju i razlozi mog povratka u Beograd isključivo su poslovne prirode pa nemam mnogo vremena za ljude koji su mi bliski. Čak sam i svoj rođendan proslavila u uskom krugu dragih osoba, bila sam premorena i nisam imala snage za veliku zabavu kao prošle godine. Ponosna sam na svoje godine i što sam majka troje dece  – završava uz svoj prepoznatljivi osmeh Marijana koja tvrdi da u trideset i devetu ulazi mudrija i iskusnija.

- Ubuduće će mi posao biti prioritet jer ću tek pokazati ko je, u stvari, Marijana Mateus i da moj životni cilj nikako nije udaja, barem ne u bliskoj budućnosti – ističe lepa dizajnerka.

Nikola Rumenić

makonda-tracker