icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Emina Jahović zaštitno lice kampanje prevencije raka dojke

Fondacija Nj.K.V. princeze Katarine Karađorđević predstavila je u Belom dvoru Eminu Jahović kao novo zaštitno lice kampanje prevencije raka dojke
1 / 2 Foto: Promo

Obraćajući se novinarima i gostima u Belom Dvoru, Nj.K.V. Princeza Katarina je naglasila:

- Želim da se zahvalim svima koji su danas sa nama da daju podršku u borbi protiv raka dojke. Izuzetno je važno da svi zajedno radimo na podizanju svesti o borbi protiv raka dojke. Apelujem na sve žene da nam pomognu u ovoj borbi tako što će voditi računa o sebi i ići na redovne preglede.

Emina Jahović rekla je da ima veoma razvijenu svest o značaju preventivnih i redovnih pregleda s obzirom da potiče iz lekarske porodice.

- Svaka žena mora imati vremena za pregled jednom u šest meseci. Preskočite jedan šoping, frizera ili kozmetičara i idite na pregled, jer je briga o zdravlju deo kulture življenja - poručila je pevačica i dodala da su žene u Srbiji danas u prednosti zbog veće dostupnosti i opremljenosti zdravstvenih ustanova u kojima je moguće obaviti preventivne preglede i rano dijagnostifikovanje ove bolesti.