Viktor Troicki i Sunčica Travica: Mali jubilej velikih osećanja

1
Odnos između manekenke Sunčice Travice i jednog od naših najboljih tenisera Viktora Troickog ispunjen je neizmernom ljubavlju i poverenjem koji ne jenjavaju ni posle godinu i po dana veze
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Ljubavna priča dvadesetjednogodišnje studentkinje menadžmenta i manekenke Sunčice Travice i drugog reketa Srbije Viktora Troickog rodila se iz bezazlenih pogleda, da bi se pretvorila u buru emocija i strasti koje i danas, posle godinu i četiri meseca, gore istom jačinom. Pogled na prelepu brinetu bio je dovoljan da joj on odmah pokloni srce, a činjenica da je u njenoj ličnosti pronašao pravog prijatelja i saborca, doprinela je da njihov odnos bude još čvršći i ne poklekne pred mnogim iskušenjima. Iako su oboje veoma mladi, trude se da svoju vezu nadograđuju polako, korak po korak, kako bi je jednog dana možda krunisali i brakom.

-  U trenutku kada sam na prošlogodišnjem turniru u Parizu, na Rolan Garosu, ugledao Sunčicu, sve je stalo. Njena pojava ostavila me je bez daha. Nikada ranije nisam osetio tako nešto, bila je to ljubav na prvi pogled, za koju do tada nisam verovao da je moguća. Ja se njoj nisam odmah svideo, ali bio sam uporan, trudio sam se mnogo oko nje pa sam uspeo da je osvojim  – započinje trideset drugi teniser sveta.

Već nakon mesec dana zabavljanja, Sunčica i Viktor shvatili su da se odlično slažu, a razdvojenost zbog brojnih poslovnih obaveza teško im je padala. Stalno su se čuli telefonom, razmenjivali poruke i jedva čekali trenutak kada će se ponovo videti i jedno drugom pasti u zagrljaj.

U njihovoj idiličnoj vezi nema mesta za ljubomoru jer su vrlo brzo stekli potpuno uzajamno poverenje, koje ništa ne može da naruši. Njihovu romansu ponekad uzdrmaju sitne ljubavne čarke. Kao pravi džentlmen, Viktor u tim situacijama uvek prvi pruža ruku pomirenja.

- Ja sam osoba koja ne voli da se svađa pa su rasprave među nama retkost. Nas dvoje u potpunosti verujemo jedno drugom i to je najbitnije. Dogodi se da se Sunčica naljuti na mene zbog nekih sitnih stvari. Ja je onda pozovem, izvinim se i potrudim da lepim rečima naša osećanja vratim na pravi put. Pošto je vrlo tvrdoglava, plašim se da me ona nikada ne bi pozvala i da se više ne bismo ni čuli da se ja prvi ne javim – kroz smeh tvrdi Troicki.

Svoj mali jubilej, prvu godišnjicu zabavljanja, ovaj zaljubljeni par proslavio je u maju u Parizu, gradu ljubavi. Kao u pravoj bajci, iako nisu imali dovoljno vremena, uspeli su da tog dana zaborave na stvaran svet koji ih okružuje i utonu u zemlju snova i mašte kako bi se još jednom uverili da su stvoreni jedno za drugo.

- Kao i pre godinu dana, kada smo se upoznali i započeli vezu, i ovoga puta na taj datum bili smo u Parizu. Viktor je bio na turniru, ali pošlo mu je za rukom da uskladi obaveze i dan koji nam je podjednako važan provede sa mnom. Kao idealno mesto za proslavu godišnjice nismo izabrali neki luksuzni restoran, već smo otišli u Diznilend. Uz sve one prekrasne zamkove iz bajki o kojima smo čitali kao deca, proveli smo se prelepo. Iako je tamo bila ogromna gužva, bilo je ljudi iz celog sveta, ali mi smo se osećali kao da smo sami na planeti. Uveče smo stigli i da obiđemo znamenitosti francuske prestonice, u čemu smo neizmerno uživali. Nadam se da će nam se uskoro ukazati prilika da malo više vremena provedemo zajedno – završava Sunčica.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker